FUNDAȚIA NAȚIONALĂ A TINERILOR MANAGERI

Dumbrava Roșie 2

București

(+4) 021 31 83 874

Contact

Luni - Vineri 9:00 - 17:00

Program

Anunț IMM-Digital: Încheierea perioadei de înscriere și lansarea noii sesiuni de cursuri

Fundația Națională a Tinerilor Manageri (FNTM) este încântată să anunțe încheierea perioadei de înscrieri pentru proiectul „Angajați performanți, întreprinderi competitive!”. Mulțumim tuturor celor care și-au exprimat interesul și s-au înscris pentru a-și transforma afacerile prin digitalizare.

Următoarea etapă a proiectului nostru – lansarea noii sesiuni de cursuri. Această sesiune va include o serie de cursuri inovatoare și relevante pentru mediul de afaceri actual, concepute pentru a ajuta întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri) să își crească productivitatea și eficiența.

Cursurile noastre vor acoperi următoarele domenii:

  1. Cyber Security – Acest curs va oferi o înțelegere profundă a amenințărilor cibernetice actuale și a modului în care acestea pot fi gestionate și prevenite.
  2. CRM – Managementul resurselor și centre de contact cu clienții – Acest curs va oferi o înțelegere aprofundată a sistemelor de gestionare a relațiilor cu clienții (CRM) și a modului în care acestea pot fi utilizate pentru a îmbunătăți serviciile pentru clienți.
  3. Inteligența Artificială – Acest curs va oferi o introducere în conceptele de bază ale inteligenței artificiale și a modului în care aceasta poate fi utilizată pentru a îmbunătăți eficiența operațională.
  4. SEO – Digital Marketing pentru toți – Acest curs va oferi o înțelegere aprofundată a optimizării pentru motoarele de căutare (SEO) și a modului în care aceasta poate fi utilizată pentru a îmbunătăți vizibilitatea online a unei afaceri.

Ne așteptăm ca aceste cursuri să ofere participanților noștri instrumentele și cunoștințele necesare pentru a naviga cu succes în peisajul digital în continuă schimbare. Suntem încântați să vedem cum aceste cursuri vor ajuta IMM-urile din România să își crească productivitatea și eficiența.