Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Webinar Tehnologii si Solutii pentru Gestionarea Deseurilor - Invitatie pentru organizatiile romanesti implicate in Reciclarea si Managementul Deseurilor 03-11-2021

 

Fundația Națională a Tinerilor Mangeri - FNTM împreună cu partenerul german TUM-Tech GmbH organizează webinarul "Tehnologii și soluții pentru gestionarea deșeurilor", ce va avea loc pe 24 și 25 noiembrie 2021, între orele 10:00-17:00. În cadrul acestei întâlniri online, reprezentanții organizațiilor din România și Turcia interesate de schimb de experiență și bune practici în domeniu pot intra în contact cu reprezentanți ai asociațiilor și companiilor din landul Bavaria, Germania.

 

Webinarul "Tehnologii și soluții pentru gestionarea deșeurilor" face parte din programul „Bayern-Fit for Partnership” susținut de Ministerul Economiei, Dezvoltării și Energiei din landul Bavaria, prin Bayern International și are drept scop promovarea cooperării economice germano-române/turce.

 

Dintre tematicile abordate în cadrul sesiunilor de prezentări  și discuții din cadrul webinarului menționăm economia circulară, tendințe în reciclare, centre de reciclare, colectarea, transportarea și tratarea deșeurilor, depozitele de deșeuri, compostarea sau eliminarea deșeurilor periculoase.

 

Prezentările și discuțiile din cadrul webinarului se vor desfășura prin intermediul platformelor online Zoom și b2match, în limbile germană și română/turcă, asigurându-se traducerea simultană.

 

Pentru detalii, vă rugăm să consultați Agenda orientativă a evenimentului, ce va fi actualizată în funcție de interesele participanților din România și Turcia.

 

Participarea la webinar este gratuită, pe baza înregistrării prealabile, prin completarea și transmiterea Formularului de aplicare la adresa de e-mail info@fntm.ro până la data de 10 noiembrie 2021.

 

Descărcați și consultați:

 

 

În perioada 2004-2019, FNTM și partenerii săi germani (em&s, TUM-Tech, LGA, BFZ, Herbertz) au organizat 18 misiuni economice în Bavaria. Începând cu anul 2020, din cauza situației generate de pandemia de COVID-19 ce a facut dificilă deplasarea delegațiilor în Germania, întâlnirile se desfășoară în mediul online. Detaliile despre misiunile economice desfășurate până în prezent, le puteți consulta AICI.

 

Această acțiune are rolul de a susține și de a promova cooperarea economică dintre România și Germania, de a facilita transferul de know-how și accesul la tehnologii și soluții din domeniul reciclării și managementul deșeurilor din landul Bavaria.