Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Vino alaturi de noi sa crestem turismul romanesc de pensiune! 11-08-2016
Urmărește-ne cu un Like pe pagina FNTM de Facebook, AICI.
 
De 20 de ani lucrăm pentru România prin promovarea culturii manageriale moderne, bazate pe principiile fondatoare ale civilizației occidentale. În acești 20 de ani economia românească a crescut, am intrat în NATO, în Uniunea Europeană, dar mai sunt multe de făcut. Îți mulțumim pentru sprijinul oferit cauzei noastre.

Fundația Națională a Tinerilor Manageri (fntm.ro) lansează o campanie de stimulare și creștere a turismului românesc, campanie ce se va încheia în 2018, când sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire.

Ajută-ne să dezvoltăm turismul românesc de pensiune și să mărim numărul de turiști români și străini, care să se bucure de ospitalitatea românilor și să aibă experiențe plăcute.

Te chemăm să te alături campaniei noastre și împreună să promovăm turismul românesc de pensiune - una din oportunitățile de creștere a României.

Să pregătim împreună Sărbătoarea Marii Unirii din 2018!

Cum poți contribui:
 
1. Cazează-te cât mai des la pensiuni și oferă sfaturile și evaluarile tale pe portalul de informare turistică și rezervări online CazareLaPensiune.ro
 
2. Recomandă românilor de pretutindeni, prietenilor plecați din țară, să viziteze România. 
 
3. Recomandă turismul românesc prietenilor străini. 
 
4. Urmărește cu un Like pagina facebook.com/CazareLaPensiune
 
5. Recomandă CazareLaPensiune.ro prin rețelele sociale. 
 
6. Ai o agentie de turism, o pensiune sau o afacere în domeniul turistic? Promovează-te în Catalogul Pensiunilor din România, singurul catalog de pensiuni și afaceri conexe. 
 
7. Dacă ai un website, contactează-ne pentru un schimb de link-uri cu portalul Cazarelapensiune.ro
 
8. Vrei să fii antreprenor în turism? Studiază cursul e-learning Intreprinzător în Turism. Dacă ești deja antreprenor, poți deveni mai bun cu Intreprinzător în Turism. 
Sau poți utiliza un produs complex Pachetul multimedia pentru afaceri turistice, ce include materiale video, cercetări, cursuri, inclusiv cursul online Întreprinzător in turism, dar si Agenda Managerului în turism.
 
9. Ești din administrația locală? Alătură-te nouă și sprijină turismul românesc. 
 
10. Descoperă și sponsorizează inițiativele FNTM din educație și turism.
 
Acționează acum pentru dezvoltarea turismului românesc de pensiune!

Contactează-ne!

Echipa FNTM și Cazarelapensiune.ro
info@fntm.ro | contact@cazarelapensiune.ro | 0722.345.463

Valentin A. Miron
Președinte FNTM 

Informații despre activitățile FNTM în domeniul turismului

Gândit ca o comunitate a turismului românesc de pensiune, portalul online CazareLaPensiune.ro, lansat de FNTM, conține în acest moment peste 3.000 de unități de cazare, alături de afaceri conexe și articole de promovare a evenimentelor, tradițiilor și obiectivelor din țară. În 2016, CazareLaPensiune.ro a înregistrat o creștere organică semnificativă, însumând peste 680.000 de vizitatori unici, din țară și străinătate, care au facut peste 16.000 de rezervări.
 • - am oferit consultanță personalizata pentru inițierea sau dezvoltarea afacerilor a peste 600 de întreprinzatori din turism.

 • - în perioada 2011 - 2012 am realizat o cercetare calitativă și cantitativă complexă dedicată sectorului turistic de pensiune, cu peste 12.000 de respondenți, manageri de pensiuni, turiști români și străini. Concluziile cercetării sunt integrate în publicația FNTM “Caracteristicile unei mărci în devenire: Turismul românesc de pensiune” (poți citi broșura aici).

 • - am organizat 7 conferințe regionale motivaționale la care au participat peste 1.500 de întreprinzatori, manageri din turism și persoane care doreau să inițieze afaceri turistice.

 • - peste 1600 de cursanți au participat la programul nostru e-Learning de educație antreprenorială și de consultață pentru întreprinzători în turism.

 • - am organizat 5 schimburi de experiență în Spania, la care au participat 100 de întreprinzători în turism și manageri de pensiuni (aici poți urmări extrase video).

 • - am organizat 7 conferințe regionale în 2013, dedicate promvării instrumentelor și cursurilor lansate de FNTM pentru sectorul turistic, la care au participat peste 600 de persoane.

 • - am realizat 5 emisiuni TV cu povești de succes din turismul românesc de pensiune, axate pe promovarea importanței educației antreprenoriale în conducerea unei afaceri turistice, difuzate la posturile TVR1, TVR International, Money Channel și TravelMix (le poți urmări aici).

 • - am publicat, pană în 2017, 3 ediții ale Catalogului Pensiunilor din România, aferent portalului Cazarelapensiune.ro

 • - în 2015 am lansat un Pachet multimedia pentru afaceri turistice, ce include cursuri, reportaje video și cercetări, alături de Agenda Managerului în turism. Pachetul e special gândit pentru a oferi antreprenorilor, managerilor, angajaților sau viitorilor întreprinzători uneltele necesare inițierii, creșterii și consolidării unei afaceri turistice.
   

De 20 de ani promovăm antreprenoriatul și cultura managerială, lansăm inițiative și instrumente inovative de educație și promovare. Am realizat peste 800 sesiuni de pregatire și evenimente la care au participat peste 15.000 de manageri, antreprenori, studenți, persoane din grupuri vulnerabile, funcționari publici sau viitori întreprinzători. FNTM deține experiență vastă în managementul proiectelor, a dezvoltat, condus și colaborat în peste 30 de proiecte, cu finanțare națională sau internațională.

Am lansat și administrăm platforme e-Learning pentru programele de management şi cultură antreprenorială Antreprenor, Manager și Întreprinzător în turism, cu peste 5000 de cursanți.

Am dezvoltat magazinul online de educație www.Edusa.ro, platforme de promovare a afacerilor www.ruralantreprenor.ro, portalul de informare turistică și de rezervări online www.cazarelapensiune.ro  si agenția de turism www.tripdor.ro.

Inițiativele FNTM pe Facebook: