Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Va invitam, sambata 19 mai, la conferinta FNTM RURAL-Antreprenor 16-05-2012

 

Va invitam sambata, 19 mai 2012, la conferinta RURAL-Antreprenor organizata deFundatia Nationala a Tinerilor Manageri. Evenimentul se desfasoara la RIN GRAND HOTEL - sala Bucuresti, intre orele 8:00 si 17:00. 
Conferinta se adreseaza atat beneficiarilor proiectului, cat si tuturor celor interesati de activitatea FNTM si de a intra in contact cu o comunitate extinsa de antreprenori. 

Va rugam sa confirmati prezenta dumneavoasta la adresa de e-mail rural@fntm.ro sau la telefonul direct al sediului central FNTM Bucuresti: 021 318 38 74 si/sau la fax: 0318 145 925, persoana de contact Daniel BEJAN. Beneficiarii proiectului au posibilitatea de a se adresa si Consultantilor Regionali. 

 Nota pentru beneficiari

Avand in vedere caracterul de final si faptul ca vor fi prezenti toti profesorii si asistentii de curs rugam toti cursantii sa treaca in revista inainte de Conferinta lectiile si testele parcurse, cu scopul de a rememora momentele asupra carora s-au concentrat mai putin si despre care pot lamuri unele aspecte cu aceasta ocazie.

Dorim sa va mai semnalam faptul ca aceia dintre Dvs. care nu au avut inca ocazia sa-si incarce in catalogul de e-Business si/sau e-Commerce afacerile o pot face in timpul conferintei, expertii si staff-ul proiectului va stau la dispozitie in acest scop. Procedura este foarte simpla si nu necesita in prima faza date complexe si timp indelungat. Asteptam din partea participantilor recomandari de afaceri din regiunea de unde provin, recomandari ale unor potentiali parteneri pentru catalogul e-Commerce. 

De asemenea va anuntam ca in cazul in care vreunul dintre participanti doreste sa-si expuna produse sau materiale publicitare cu ocazia acestei Conferintei asteptam sa ne contacteze neintarziat fie pe adresa de e-mail de contact sau direct la numerele de telefon. 

Va anuntam, de asemenea, ca si aceia dintre dumneavoastra care nu au absolvit programul pot participa la Conferinta, urmand a primi doar o Diploma de participare (nu si de absolvire, fireste) din partea proiectului RURAL-Antreprenor. 

 

Program preliminar Conferinţă Diseminare RURAL–Antreprenor

  RIN GRAND HOTEL, Bucureşti

19 Mai 2012

 

08.00 – 09.00  Înregistrarea participanţilor. Relaţionare – Networking – Discuţii libere – Cafea

 

09.00 – 10.50    Sesiunea I      RURAL-Antreprenor – Final de etapă –

                                                         Rezultate şi Bune practici

 În această secţiune vor fi prezentate rezultatele proiectului, vor avea loc intervenţii din partea experţilor şi specialiştilor români şi străini.

Discuţiile vor releva aspectele cele mai importante din experiența și poveștile participanților precum şi a profesorilor de-a lungul programului.

Ideile de succes şi bunele practici vor fi parte esenţială a acestei secţiuni care va avea un format interactiv, cu intervenţii din partea participanţilor.


10.50 – 11.20  Discuţii libere, Relaţionare - Networking – Pauza de cafea

Participanții sunt invitați sa interacționeze cu Profesorii si Asistenții de Curs, Consultanții de Afaceri, ceilalți membrii ai Echipei de Experți şi Consultanți ai Proiectului, inclusiv cei prezenți din partea partenerilor internaționali.

11.20 – 12.40  Sesiunea II      RURAL-Antreprenor – Perspective – Premiere campioni

Vor fi prezentate oportunitățile de instruire și dezvoltare, proiectele viitoare ale Fundației pe care participanții vor fi invitați să le sprijine inclusiv prin promovarea catre alti potentiali beneficiari.

Vor fi premiați campionii regionali ai programului, cursanți cu rezultate și implicare deosebite.

 12.40 – 12.55  Discuţii libere, Relaţionare – Networking – Pauza de cafea

Participanții sunt invitați sa interacționeze cu Profesorii si Asistenții de Curs, Consultanții de Afaceri, ceilalți membrii ai Echipei de Experți şi Consultanți ai Proiectului, inclusiv straini.

 12.55 – 14.15  Decernare diplome cursanţi RURAL-Antreprenor

 14.15 – 15.15     Masă de prânz

                        Relaţionare – Networking – Discuţii libere

 15.15 – 17.00   Discuţii libere/moderate – Networking – Proiecţii film – Cazuri de succes

                      Această secțiune va fi dedicată discuțiilor deschise dintre participanți si

                      Profesorii, Asistenții, Consultanții, staff-ul Proiectului şi vor fi lămurite

                      unele aspecte nediscutate în secțiunile anterioare.

La organizarea şi desfăşurarea Conferinţei de Diseminare RURAL-Antreprenor îşi vor aduce contribuţia circa 20 de experţi români şi străini, antreprenori, profesori, consultanţi şi personalităţi locale, dintre care amintim: Marius BOSTAN -  Preşedinte FNTM, Cornelia ROTHER – director PROJOB Germania,Ignacio Nuño VILLAR – expert Formastur Spania, Mugurel STAN – director Asociaţia Euro<26.


Informatii suplimentare:

Materialele aferente conferinţei, prezentările, coffee-break-urile şi masa de prânz sunt asigurate de organizator. Nu sunt asigurate din bugetul proiectului transportul şi cazarea participanţilor.

 Va asteptam la Conferinta!