Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Sprijiniti activitatea FNTM! 11-08-2016

Urmărește-ne cu un Like pe pagina FNTM de Facebook, AICI.

 

De 20 de ani lucram pentru Romania prin promovarea culturii manageriale moderne, bazate pe principiile fondatoare ale civilizatiei occidentale. In acesti 20 de ani economia romaneasca a crescut, am intrat in NATO, in Uniunea Europeana, dar mai sunt multe lucruri de facut. 

 

Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri - FNTM este o organizatie non-profit si neguvernamentala, infiintata in 1997, cu o experienta vasta in managementul proiectelor. FNTM a dezvoltat, condus si colaborat in peste 30 de proiecte, cu finantare nationala sau internationala.

 

La nivel national, FNTM a dezvoltat o retea profesionala de peste 800 de membri, persoane fizice si juridice, reunind experti romani si straini, alaturi de organizatii europene partenere. De asemenea, fundatia a realizat o retea consolidata de traineri si este reprezentata in fiecare judet prin consultanti locali voluntari.

 

FNTM a realizat peste 800 sesiuni de pregatire antreprenoriala si evenimente la care au participat peste 20.000 de manageri, antreprenori, studenti, persoane din grupuri vulnerabile, functionari publici sau viitori intreprinzatori. 

 

In cadrul proiectelor implemntate, FNTM a realizat platformele e-Learning "Antreprenor", "Manager" si "Intreprinzator in turism" (cursuri online cu peste 5000 de cursanti), magazinul online de educatie www.Edusa.ro, platforma de promovare a afacerilor www.ruralantreprenor.ro, portalul de informare turistica si de rezervari online www.cazarelapensiune.ro  si agentia de turism www.tripdor.ro.


Daca doriti sa sustineti misiunea FNTM, puteti sponsoriza activitatea noastra, atat prin numerar, cat si prin virament in contul RO90BTRLRONCRT0372217301, deschis la Banca Transilvania, Bucuresti, in conformitate cu legislatia in vigoare.

 

Mai jos regasiti atasat modelul de contract de sponsorizare pentru completare si transmitere catre FNTM.

 

Multumim persoanelor care au sponsorizat si au sprijinit de-a lungul timpului activitatea Fundatiei Nationala a Tinerilor Manageri.