Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Scoala de vara S.T.A.R.T. 2015, 5-9 August, Brasov 23-07-2015

Nu este usor sa construiesti un start-up. Multi incearca, putini reusesc. Insa cu siguranta nu este imposibil, daca ai elementele necesare pentru a pune bazele propriei tale afaceri. Ai nevoie de un mentor si de persoane la fel de entuziaste ca si tine, care iti vor fi alaturi. Ii vei gasi pe toti la Scoala de formare S.T.A.R.T.

 

Deadline pentru inscrieri: 25 iulie 

 

S.T.A.R.T. (Students Talking About Revolution in Technology) este un proiect adresat studentilor de la facultatile de profil tehnologic, economic si antreprenorial din Romania (Informatica, Calculatoare si Tehnologia Informatiei,  Matematica,  Cibernetica,  Administratie si Afaceri, Politehnica,  Economie si Marketing) si presupune crearea unei platforme care sa faciliteze comunicarea intre mediul academic si mediul afacerilor si o scoala de formare a tinerilor antreprenori in domeniul matematic si tehnologic.

 

Proiectul este impartit in 3 etape:

 

1.       Etapa de selectie, unde participantii vor fi alesi pe baza scrisorilor de intentie pe care le vor trimite. Confirmarile urmand sa fie trimise participantilor selectati incepand cu data de 26 iulie.

 

2.       Sustinerea de workshop-uri: Participantii alesi vor forma echipe mixte, ce vor lua parte timp de doua zile la workshop-urile pregatite: ”Tehnici de prezentare”, “Antreprenoriat tehnlogic” si “Strategie de business”. Aceste workshop-uri vor fi sustinute de specialisti din domeniul IT, matematic, economic si antreprenori cu experienta.

 

3.       Participantii, organizati in echipe mixte, vor putea pune in aplicare cunostintele acumulate in cele 2 zile de workshop-uri prin conceperea unei idei de start-up. De asemenea, ei vor sustine o prezentare a conceptului care va trebui sa respecte cele 3 componente: idee, implementare si promovare, valorificand astfel cunostintele dobandite in cele 2 zile de training. Prezentarea va fi sustinuta in fata publicului prezent la eveniment si a juriului care le va oferi feedback.

 

Organizatorii spera ca astfel sa atraga cat mai multi studenti, sa promoveze o multitudine de valori precum si necesitatea existentei start-up-urilor pe piata romaneasca. Astfel, vin in completarea cunostintelor dobandite, dorind sa contribuie la dezvoltarea plenara si interdisciplinara a participantilor, pe care sa ii pregateasca pentru a intra in societatea tehnologica de azi si de maine.

 

Proiectul se va desfasura in perioada 5-9 august in Brasov, iar participantilor li se va asigura cazarea si masa.

 

Inscrieri si mai multe detalii AICI

 

Sursa: startinnovation.ro