Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

RBL Summit 2019: Descrifram transformarile din jurul nostru 27-02-2019

RBL Summit 2019 - Descifrƒm transformƒrile din jurul nostru

 

Transformarea este singura constantă din viețile noastre. E prezentă în modul în care facem business, în care lucrăm, ne educăm și ne comportăm. Ce știm despre leadership nu mai e valabil, organizațiile se reinventează, economia de tip “sharing” crește în popularitate, iar Inteligența Artificială redefinește regulile jocului.

Toate acestea se întâmplă într-o lume în care încrederea între oameni e tot mai șubredă, populația globului continuă să crească accelerat, generația Millenials caută cu totul alt tip de motivație decât știm să îi oferim, iar angajații se orientează spre joburi care nu se mai încadrează în programul și logica clasică de lucru.

La Romanian Business Leaders Summit din 13-14 martie 2019 va fi trasată harta celor mai relevante transfomări pe care le trăim pentru a găsi cheile cu care le acestea pot fi descifrate.


La Summitul Romanian Business Leaders din acest an vor fi explorate transformările din:
- Societate: eșecul sistemelor de guvernare, avântul democrațiilor iliberale, noi modele de implicare comunitară, migrație masivă etc.
- Organizații: declinul managementului de tip clasic, schimbarea motivației la nivel generațional, gradul scăzut de încredere în viitor, în instituții și în noi.
- Business: ascensiunea antreprenoriatului social, rolul mediului de business în abordarea problemelor societale și dispariția modelelor tradiționale de afaceri.
- Educație: democratizarea accesului la învățare datorită progresului tehnologic, corelarea educației cu cerințele viitorului privind abilitățile angajaților, nevoia de autonomie și parcursuri personalizate de învățare.
- Tehnologie: implicațiile AI pentru business, oportunități de investiție în tehnologiile viitorului, digitalizarea și automatizarea ca instrumente de creștere a afacerii etc.

Ritmul transformărilor este rapid, așa că avem puțin timp să le înțelegem și să construim viitorul în funcție de evoluția lor. Într-o lume în care certitudinea este înlocuită de flexibilitate și adaptare, cel mai bun instrument pe care îl avem la dispoziție este capacitatea de a distila din cantitatea enormă de informații și de a ține pasul cu dinamica globală de tranformare.


“Tomorrow’s speed of change will make today look like we’re crawling.” - Peter Diamandis, co-fondator Singularity University

Pentru înregistrare, poți completa formularul de înscriere aici - http://summit.rbls.ro/bilete/.