Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Programul de educatie Intreprinzator in turism 01-03-2014

Pentru sprijinirea mediului de afaceri din sectorul turistic, FNTM a dezvoltat instrumente de educatie antreprenoriala si promovare online.


 

Programul Intreprinzator in turism se desfasoara pe parcursul a 6 luni pe platformele elearning.intreprinzatorturism.ro sau www.edusa.ro,  prin parcurgerea a 5 module de curs:

 

 

Management Turistic
 

Plan de afacere – Cerere de finantare
 

Management Financiar
 

Marketing si Promovare
 

IT&C
 

 

 

Continutul Programului de educatie este elaborat impreuna cu oameni de afaceri, consultanti si profesori cu renume in mediul academic, curricule cu peste 200 de ore de teorie, completate de studii de caz, materiale video si momente didactice animate.

Platforma 
elearning.intreprinzatorturism.ro ofera posibilitatea comunicarii cu ceilalti cursanti pe forumul ce contine topic-uri dedicate materiilor de curs si temelor de interes, trimiterii de mesaje electronice si documente in sectiunea social, urmaririi progresului de invatare.

Cursantii isi pot promova afacerile turistice sau conexe turismului pe portalul de informare turistica si rezervari online www.cazarelapensiune.ro.

 

Absolvirea Programului Intreprinzator in turism se realizeaza prin promovarea pachetelor de teste cu un procentaj minim de 70% pentru fiecare modul de curs si realizarea unui proiect aplicativ, util afacerii cursantului.

 

Beneficiile instruirii prin e-Learning:

• utilizarea unor cursuri aplicate, dinamice, interactive si intuitive;
• posibilitatea autoevaluarii permanente
• comoditatea si usurinta in invatare, cu posibilitatea personalizarii invatarii
• studiul in ritmul propriu al cursantului, fara instructor, reduce stresul cu peste 50%
• accesarea cursului oricand si de oriunde, prin intermediul internetului.


 

Inscriere la Programul Intreprinzator in turism: AICI pe portalul de educatie Edusa.ro.

 


Oportunitati

Descopera pe edusa.ro noul produs FNTM: Agenda Managerului in Turism - Pachet multimedia pentru afaceri turistice!Cei interesati sa devina consultanti in vanzari sau sa aplice in vederea obtinerii unei burse sunt invitati sa trimita o scrisoare de intentie la adresa antreprenor@fntm.ro.

 

Programul de educatie antreprenoriala in turism a fost dezvoltat in cadrul proiectului national strategic "Intreprinzatori in turism - Pensiuni in Romania", derulat de FNTM in parteneriat cu ANTREC Romania si cu ASAJA Spania in perioada 2011-2013, cofinantat din Fondul Social European.

Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri, in cei peste 18 ani de activitate, a avut initiative si proiecte pentru promovarea culturii manageriale moderne, cooperarii internationale, antreprenoriatului si turismului, la care au participat peste 10.000 de manageri si intreprinzatori.