Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Programul de educatie Antreprenor 23-12-2015
Cei mai bogati oameni din lume au obtinut succesul si prosperitatea dezvoltand propriile lor afaceri. Daca aveti spirit antreprenorial si doriti sa va optimizati abilitătile manageriale, atunci va invitam sa va inscrieti la Programul Antreprenor.
 
Programul de educatie Antreprenor se desfasoara prin intermediul noii platforme de e-Learning Edusa.ro, dezvoltata si lansata de FNTM in 2015.
 
Curricula Programului a fost dezvoltata prin proiectul Rural-Antreprenor, www.ruralantreprenor.ro, de FNTM impreuna cu parteneri din Spania si Germania, alaturi de cele doua platforme de promovare a produselor si serviciilor pe care cursantii le pot utiliza e-Business si e-Commerce.
 
 
Programul Antreprenor se studiaza pe o perioada de 6 luni de la inscriere si presupune parcurgerea a 6 module de curs:
 

Firma si mediul economic

Antreprenoriat si inovare

Managementul afacerii

Marketingul afacerii

Finantele si contabilitatea afacerii

Comunicare si negociere

 

concepute de o echipa de oameni de afaceri, consultanti si profesori de renume din mediul academic. Modulele de curs sunt structurate in cadrul Pachete de instruire, cuprinzand momente de invatare si Teste online.

 

De asemenea, pe parcursul celor 6 luni de studiu, cursantul isi va putea promova afacerea in catalogul de e-Business si pe platforma de vanzari online e-Commerce.


Absolvire: cursantul va promova Testele online de pe platforma e-Learning.
 


Instruirea prin e-Learning ofera o gama larga de beneficii, printre care:
• utilizarea unor cursuri aplicate, dinamice, interactive si intuitive
• posibilitatea autoevaluarii permanente
• comoditatea si usurinta in invatare, cu posibilitatea personalizarii invatarii
• studiul in ritmul propriu al cursantului, fara instructor, reduce stresul cu peste 50%
• accesarea cursului oricand si de oriunde, prin intermediul internetului.
 
 

Inscriere: AICI pe Magazinul online de educatie Edusa.

 

Cei interesati sa devina consultanti in vanzari sau sa aplice in vederea obtinerii unei burse sunt invitati sa trimita o scrisoare de intentie la adresa antreprenor@fntm.ro.

 

Misiunea Fundatiei Nationale a Tinerilor Manageri este de promovare a culturii manageriale moderne in societatea romaneasca, in spiritul economiei de piata. Dupa entuziasmul absolventilor Programului de Educatie Antreprenoriala, am decis sa extindem programul si va invitam sa invatati sa conduceti o afacere de succes!