Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Portalul turistic CazareLaPensiune.ro 01-03-2014


Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri va invita sa beneficiati de promovare gratuita si sa descoperiti facilitatile de planificare a sejururilor turistice oferite prin Cazarelapensiune.ro .
 
Acest instrument ofera pentru proprietarii de afaceri turistice posibilitatea promovarii catre parteneri si clienti din Romania si strainatate, precum si oportunitatea de a deveni membrii unei comunitati a intreprinzatorilor in turism.
Turistii beneficiaza de o sursa de informare, planificare si rezervare inteligenta a vacantelor.
 
Beneficii oferite de portalul www.cazarelapensiune.ro:
 
• Ofera proprietarilor de pensiuni un instrument gratuit si simplu de folosit pentru promovarea propriei afaceri si a ofertelor adresate turistilor
• Posibilitatea inscrierii gratuite, atat pentru pensiuni, cat si pentru turisti
• Ofera posibilitatea promovarii afacerilor conexe turismului, in cadrul unei platforme Business-to-Business
• Promovare permanenta a atractiilor turistice locale: obiective turistice, traditii si evenimente
• Rezervarea One Click, asistata prin telefon sau chat
• Traducere in engleza si germana
 
Comunitatea turismului de pensiune cuprinde peste 3.000 de unitati de cazare si peste 400 de afaceri conexe de relevanta pentru ramurile turistica, de alimentatie publica sau entertainment.
 
Portalul este parte integranta a proiectului national strategic “Intreprinzatori in turism – pensiuni in Romania”, cofinantat din Fondul Social European, prin POSDRU, „Investeste in oameni!”, implementat de FNTM in parteneriat cu Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural – ANTREC si Asociacion Agraria de Jóvenes Agricultores - ASAJA Spania.
 
Pentru detalii suplimentare despre proiect www.intreprinzatorturism.ro