Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Oferta Program de educatie manageriala Rural-Manager 23-08-2010

Daca sunteti oameni de afaceri, actuali sau viitori intreprinzatori, preocupati de dobandirea de cunostinte antreprenoriale si manageriale, de initierea sau dezvoltarea propriei afaceri va invitam sa va inscrieti la Programul e-Learning de educatie manageriala, dezvoltat sub sigla proiectului strategic ”Rural-Manager”.

Programul de educatie manageriala "Rural-Manager" se desfasoara pe o perioada de 6 luni, prin intermediul unui portal inovativ, ce contine o platforma de e-Learning, consultanta si networking si o platforma e-business de promovare a produselor si serviciilor beneficiarilor.

Programul presupune parcurgerea a 5 module de curs: Plan de afacere, Management Financiar, Management strategic, Management de proiect si Initiere IT pentru afaceri. Modulele sunt structurate pe platforma e-Learning in cadrul a 11 Pachete de instruire, cuprinzand momente de invatare si teste online, cu peste 200 de ore de aprofundare, cursantii avand posibilitatea de a interactiona prin intemediul forumului.

Printre beneficiile participarii la instruirea prin eLearning:
•    utilizarea unor cursuri dinamice, interactive si intuitive, posibilitatea autoevaluarii permanente
•    comoditate si usurinta in invatare, posibilitatea personalizarii invatarii
•    studiul in ritmul propriu al cursantului, fara instructor, reduce stresul cu peste 50%
•    accesarea cursului oricand si de oriunde, prin interemediul internetului


In vederea absolvirii Programului de instruire manageriala si consultanta Rural-Manager, cursantul va promova testele online, aferente celor 5 discipline si va realiza un proiect aplicativ pentru rezolvarea unei probleme intampinate in initierea sau dezvoltarea afacerii proprii. Diploma obtinuta la absolvire are certificarea Fundatiei Nationale a Tinerilor Manageri, SIVECO Romania, bfz gGmbH Germania si a Asociatiei Euro<26.Data limita de inscriere: 15 septembrie 2010, prin completarea formularului electronic de pe site-ul www.ruralmanager.ro
Taxa de participare: 1000 RON

Reduceri:


Pentru cursantii recomandati  de membri sau cursanti FNTM si de catre Centrul Ratiu pentru Democratie, taxa de participare este de 800 RON.

Daca sunteti membru sau cursant FNTM si doriti sa deveniti Agent de vanzari pentru Programul de educatie manageriala Rural-Manager, va rugam sa ne contactati si puteti obtine un comision de pana la 25%.

FNTM va oferi 100 de burse pentru beneficiari din Republica Moldova, tineri intreprinzatori, actuali sau viitori oameni de afaceri.
Pentru beneficiarii din Republica Moldova, care doresc sa aplice pentru burse in cadrul Programului de educatie manageriala, data limita de inscriere este 15 septembrie 2010.

Pentru mai multe detalii despre bursele oferite pentru Republica Moldova click aici.


Proiectul strategic “Rural-Manager” a fost cofinantat prin Fondul Social European, in perioada ianuarie 2009 - aprilie 2010, si implementat de Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri, in calitate de lider al consortiului, in parteneriat cu organizatiile Centrul de Training si Dezvoltare al Asociatiilor Angajatorilor din Bavaria - bfz gGmbh, www.bfz.de, S.C. SIVECO Romania SA, www.siveco.ro, si Asociatia Euro<26, www.euro26.ro.

 

Contact
Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri - FNTM
Tel: 004 021 318 38 74
Fax: 0040 318 145 925
E-mail: info@fntm.ro
Web: www.fntm.ro