Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Noi finantari pentru inovare in Bazinul Marii Negre si Regiunea Dunarii 28-04-2011

HIGH LEVEL STAKEHOLDERS LOBBY EVENT:

Noi finantari pentru inovare in Bazinul Marii Negre si Regiunea Dunarii

  ~ Palatul Parlamentului, 19-21 mai 2011 ~

 

In perioada 19-21 mai 2011, la Bucuresti va avea loc, cu prilejul ZILEI MARITIME EUROPENE IN ROMANIA, Salonul Regional International "Parteneriat Consolidat in Bazinul Marii Negre - Regiunea Dunarii prin Inovare Social-Economica si Dezvoltare Regionala Durabila", eveniment la care Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri este partener.

 

Salonul Regional, organizat sub Patronajul Presedintiei OCEMN, detinuta in prezent de Romania si sub auspiciile DG MARE din cadrul Comisiei Europene, ofera tuturor detinatorilor de interese din mediul de afaceri, consultanta si sectorul academic sansa de a intelege si a se pregati pentru formarea de consortii trans-nationale/regionale in vederea prezentarii de proiecte majore si viabile pentru noile programe, linii de finantare deja operative ale Uniunii Europene.

 

Evenimentul implica o suita de workshopuri, bursa de contacte, concurs de proiecte si festivitate de premiere in cadrul Competitiei Internationale, sesiuni de networking si prezentari corporative privind promovarea competitivitatii prin inovare social-economica.

 

O sesiune extraordinara - “Knowledge Management - vector profitabil pentru inovare in cadrul companiilor si organizatiilor publice(20  mai, orele 09.45 - 11.30) - este ocazionata de misiunea de lucru a Presedintelui Polia Consulting Group (Paris), Dr. Jean-Yves PRAX, coordonatorul programului de Master in Knowledge Management la ENA.

 

Informatii detaliate, inclusiv agenda si lista invitatilor, sunt disponibile pe pagina web a Salonului Regional la www.houseofeurope.ro.