Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Newsletter FNTM August 2014: FNTM sustine turismul de pensiune 14-08-2014

 


Catalogul Pensiunilor din Romania, editia 2014 - 2015 intra pe ultima suta de metri


Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri are placerea de a anunta publicarea, in luna noiembrie, a „Catalogului Pensiunilor din Romania, editia 2014 - 2015”. Catalogul va fi tiparit in 10.000 de exemplare, in limba romana si engleza.

Lansat prin intermediul platformei online de informare turistica si rezervari Cazarelapensiune.ro, catalogul contine informatii despre pensiuni din tara, evenimente si obiective turistice structurate pe cele 9 regiuni istorice, reprezentand astfel un instrument premium de atragere a turistilor romani si straini.

Aparitia in catalog asigura promovarea afacerii/initiativelor Dumneavoastra si pe portalul Cazarelapensiune.ro .

Catalogul va fi distribuit, la fel ca si editia precedenta, in cadrul targurilor de turism, festivalurilor tematice interne si internationale, agentiilor de turism din Romania, Italia, Spania si Marea Britanie, birourilor de turism din majoritatea statelor UE, centrelor de informare turistica din spatiul european, Ambasadelor si Ministerelor de la Bucuresti, dar si in alte locatii strategice publice si private. Audienta editiei de anul trecut a fost de aproximativ 500.000 de persoane.  
In plus, intentionam ca anul acesta promovarea catalogului sa se faca si in mass-media, dar si pe noi canale de distributie.

Dorim sa multumim pe aceasta cale antreprenorilor care au ales sa faca parte din comunitatea turismului de pensiune prin inscrierea afacerii pe portalul cazarelapensiune.ro .

Pentru detalii referitoare la promovarea personalizata a afacerii Dvs. in catalog va rugam sa ne contactati la adresa de mail contact@cazarelapensiune.ro .


Cu deosebita consideratie,

Echipa Cazarelapensiune.ro
Tel: 0785.277.311
e-Mail: contact@cazarelapensiune.ro
Web: www.cazarelapensiune.ro
Website
Website
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
YouTube
YouTube
 
Fundaţia Naţională a Tinerilor Manageri 

Email: info@fntm.ro
Web-site: www.fntm.ro
Adresa: Dumbrava Roşie 2, Bucureşti, România