Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Intreprinzatori in turism - Program e-Learning gratuit 30-09-2011

Oportunitate prin Programul e-Learning de educatie manageriala si consultanta pentru intreprinzatorii din sectorul turistic

Daca aveti spirit antreprenorial si doriti sa va optimizati abilitatile manageriale, Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri - FNTM va invita sa va inscrieti la Programul e-Learning de educatie manageriala si consultanta pentru intreprinzatorii din sectorul turistic, desfasurat in cadrul proiectului national strategic  “Intreprinzatori in turism – pensiuni in Romania”, proiect implementat de FNTM in parteneriat cu Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural - ANTREC si Asociación Agraria de Jóvenes Agricultores – ASAJA Spania.

Programul e-Learning de educatie manageriala si consultanta presupune parcurgerea a 5 module de curs:
•    Management Turistic
•    Plan de afacere – Cerere de finantare
•    Marketing si Promovare
•    Management Financiar
•     IT&C
Modulele de curs sunt structurate in cadrul a 8 pachete de instruire, care contin lectii si teste de autoevaluare, cursantii avand posibilitatea de a interactiona prin intermediul forumului.

Programul e-Learning se va desfasura pe o perioada de 9 luni, februarie 2012  - octombrie 2012, prin intermediul platformei e-Learning de pe site-ul proiectului www.intreprinzatorturism.ro .
Programul va fi lansat prin 7 seminarii regionale de initiere, in format traditional, desfasurate pe parcursul lunii februarie 2012

Absolvirea programului de educatie manageriala si consultanta se va face prin promovarea testelelor online aferente celor  5 discipline si realizarea unui proiect aplicativ pentru rezolvarea unei probleme intampinate in initierea sau dezvoltarea afacerii proprii. Diploma obtinuta la absolvire va avea certificarea Fundatiei Nationale a Tinerilor Manageri, Asociatiei Nationale de Turism Rural, Ecologic si Cultural și a Asociación Agraria de Jóvenes Agricultores – ASAJA Spania.

Inscriere: In perioada 15 septembrie 2011 – 15 ianuarie 2012 are loc inscrierea si selectia a 500 de manageri de pensiuni si actuali sau viitori intreprinzatori in turism, care vor beneficia in mod gratuit de cursurile oferite in cadrul acestui program. Procedura de inscriere presupune:
-    transmiterea unei Scrisori de intentie, impreuna cu Curriculum Vitae al solicitantului, catre unul din consultantii din regiunea aferenta
-    cunostinte de operare a computerului

Aplicantii selectionati ca beneficiari ai Programului e-Learning vor furniza consultantului regional documentele aditionale necesare inscrierii in proiectul “Intreprinzatori in turism – Pensiuni in Romania”: copie act de identitate, copie act studii, dovada statut pe piata muncii.

Pentru inscrierea in Programul e-Learning de educatie manageriala si consultanta si pentru mai multe informatii despre proiectul “Intreprinzatori in turism – pensiuni in Romania”, va rugam sa completati Formularului electronic de pe site-ul proiectului www.intreprinzatorturism.ro, la sectiunea “Inscrie-te” sau sa contactati consultantul regional din regiunea dumneavoastra, conform sectiunii „Contact”.

Intre numeroasele beneficii oferite participantilor la Programul  e-Learning mentionam:
•    utilizarea unor cursuri dinamice, interactive si intuitive, cu posibilitatea autoevaluarii permanente
•    comoditatea si usurinta in invatare, cu posibilitatea personalizarii invatarii
•    studiul in ritmul propriu al cursantului, fara instructor, reduce stresul cu peste 50%
•    accesarea cursului oricand si de oriunde, prin intermediul internetului.

Ca beneficiu suplimentar, participarii la Programul e-Learning, conform parteneriatului in proiect cu ASAJA Spania, 100 de cursanti inscrisi in proiect vor fi selectionati conform unei proceduri prestabilite pentru a participa la Programul de schimb de experienta in Spania, in perioada august – octombrie 2012. Acest program consta in vizitarea unor afaceri turistice de succes si acces la bune practici europene.   

Va invitam sa deveniti membrii ai celei mai performante retele de cooperare intre intreprinzatorii in turism romani si straini!

Echipa proiectului „Intreprinzatori in turism – Pensiuni in Romania

*******
Despre FNTM (www.fntm.ro). Organizatie non–profit si neguvernamentala fondata in 1997, ce are ca scop promovarea culturii manageriale moderne in toate domeniile societatii. FNTM are peste 600 membri, persoane fizice si juridice si o retea nationala de consultanti cu birouri in Bucuresti si in alte peste 30 de localitati.


Despre ANTREC (www.antrec.ro). Organizatie neguvernamentala, apolitica, membra a Federatiei Europene de Turism Rural – EuroGites. Are un numar de 3.000 de membri – proprietari de pensiuni turistice si agroturistice, mesteri populari, in 32 de judete.


Despre ASAJA (www.asajaalmeria.es). Asociatie non-profit, infiintata pentru a apara interesele sectorului agricol si ale agricultorilor din provincia Almeria, ce numara peste 5.000 de membri. Printre functiile sale se numara si consultanta de management sau organizarea de cursuri de formare profesionala.