Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Interviuri de angajare pentru Regiunea Bucuresti-Ilfov finalizate cu SUCCES 25-03-2015

In perioada 24-25.03.2015, s-au desfasurat interviurile de angajare cu 7 beneficiari ai proiectului SUCCES - Sustinem cresterea competitivitatii economiei sociale, pentru ocuparea celor 5 posturi din cele 2 SES-uri infiintate de FNTM:

 

Agentie de turism turoperatoare (Bucuresti) - isi propune sa promoveze in special turismul romanesc, sa dezvolte programe proprii si sa atraga clienti cu preponderenta pe turismul de pensiune.
Cei 5 beneficiari care au dat interviul de angajare au fost: Melenciuc Cristian, Moldoveanu Gisela, Trandafir Daniela, Badicioiu Alexandra si Ignat Lavinia.

 

Magazin online de educatie (Ilfov) - va functiona sub forma unei platforme online care va reuni, intr-un mod integrat, si va vinde online produse de educatie: cursuri, pachete de educatie pentru organizatii/companii, evenimente de educatie, cu mentori, dedicate dezvoltarii personale si profesionale.
Pentru acest SES, cei 2 beneficiari care au dat interviu au fost Ciobanu Irina si Tulea Gratiela.

In urma revizuirii aplicatilor si interviurilor, vor fi angajate cele 5 persoane, apartinand urmatoarelor categorii de beneficiari din regiunea Bucuresti-Ilfov: persoane cu dizabilitati, persoane de etnie roma, membri ai familiilor monoparentale sau numeroase, femei in situatii de risc pentru urmatoarele posturi:

 

Agentie de turism turoperatoare

-       2 agenti de turism

-       asistent

 

Magazin online de educatie

-       2 agenti vanzari

Activitatea celor doua organizatii nou create va incepe la 15 aprilie 2015.

 

In perioada imediat urmatoare, APRSC va organiza interviurile pentru cele SES-uri ce vor fi infiintate in Regiunea Centru: Servicii pentru intreprinderi, Workshop Cafe si Atelier de economie circulara. Mai multe detalii, pe site-ul proiectului SUCCES.