Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Impact Hub Bucharest lansează campania reducerilor de vară! 18-06-2018

 

Impact Hub Bucharest dă startul unei campanii de vară de reduceri prin care oferă acces la comunitatea de antreprenori și la spațiul colaborativ de lucru de la Timpuri Noi celor care vor să pornească pe drumul antreprenorial, care deja au dat startul unui business sau celor care fac parte din echipe mici.

 

Organizația oferă 3 pachete gândite special pentru a întâmpina o gamă largă de nevoi și pentru a susține dezvoltarea ecosistemului antreprenorial din România: student pack, team pack și startup pack.

 

Student Pack

 

Pachetul gândit special pentru studenții care își propun să înceapă o afacere le oferă acestora acces la spațiul de coworking, dar și la comunitatea vibrantă construită aici. Astfel, organizația se implică activ în pregătirea următoarei generații de antreprenori, întărind ideea că nu este niciodată prea devreme să începi propria afacere. Jumătate din valoarea abonamentului este subvenționată de Impact Hub Bucharest.

 

Team Pack

 

Pentru echipele de minimum 3 persoane, Impact Hub Bucharest oferă o reducere de 10% la toate abonamentele de coworking. Acest pachet a fost creat din dorința de a oferi o alternativă la biroul convențional echipelor deja formate, de a le deschide ușile către mediul antreprenorial și de a aduce în comunitate experiențe din domenii cât mai variate.

 

Startup Pack

 

Startup-urile cu vechime de maximum 12 luni pot beneficia de reducerea de 20% la toate tipurile de abonamente de lucru de la Impact Hub. Fiind la începutul acestui drum, acest pachet le oferă antreprenorilor acces la zona de coworking, oportunitatea networking-ului de calitate, posibilitatea de a primi feedback și de a-și crește mult mai ușor și mai sustenabil startup-ul.

 

Reducerile sunt valabile în limita locurilor disponibile. Mai multe detalii sunt disponibile aici: http://timpurinoi.impacthub.ro/reduceri-de-vara/

 

Despre Impact Hub Bucharest

Impact Hub Bucharest este organizația ce susține dezvoltarea antreprenorială a inițiativelor cu impact pozitiv în societate în cadrul unei comunități globale, oferind spații de lucru colaborative, programe de dezvoltare și incubare a afacerii, conferințe și evenimente, precum și opțiuni de finanțare prin crowdfunding. Prezentă în București din 2012, organizația face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente.