Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Impact Hub anunta castigatorii naționali Central European Startup Awards si deschide inscrierile la Finala Regionala 02-10-2019

 

Pe 30 septembrie, în cadrul unui eveniment transmis live, 13 startup-uri românești și specialiști au fost desemnați câștigători la etapa națională a competiției Central European Startup Awards! Cei 13 merg în etapa regională, câștigătorii pe Europa Centrală și de Est urmând să fie anunțați în cadrul evenimentului internațional organizat de Impact Hub Bucharest, pe 21 noiembrie, la Radisson Blu Hotel.

 

Câștigătorii etapei naționale Central European Startup Awards 2019

 

 • Best Accelerator or Incubator Program – Techcelerator

 • Best AI/ Machine Learning Startup - Druid

 • Best Blockchain Startup – OncoChain

 • Best Coworking Space – NodX

 • Best Fintech Startup – Pago

 • Best Health Tech Startup - MEDIjobs Romania

 • Best IoT Startup - Parking Spotter

 • Best Newcomer - Druid

 • Best Smart City Solution – City Health (LIFE IS HARD)

 • Best Social Impact Startup – Wello

 • Best Software Development Partner - Softelligence Engineering

 • Female Role Model of the Year - Irina Scarlat, Head of Growth - CEE Revolut

 • Founder of the Year - Mihai Cepoi, Jobful

 • Investor of the Year - Andrei Pitiș

 • Startup of the Year - Druid

 

Central European Startup Awards Grand Finale 2019: Ecosystem Summit & Awards Ceremony

 

După Budapesta, Viena, Ljubljana, Sofia și Varșovia, Finala Regională CESAwards ajunge la București, pe 21 noiembrie. Înscrierile sunt deschise începând de astăzi, pe cesa.impacthub.ro, iar locurile sunt limitate.

 

Acest eveniment-referință pentru ecosistemul local și regional este umbrela unor activități care se vor desfășura pe tot parcursul zilei, cu scopul de a conecta, inspira, celebra inovatorii și antreprenorii și de a pune Bucureștiul pe harta inovației în tehnologie și nu numai.

 

Ecosystem Summit – Cum scalezi internațional?

 

Prima parte a zilei este dedicată unui eveniment adresat stakeholder-ilor CESA, dar și celor care sunt interesați în mod activ de provocările și oportunitățile unui startup în proces de scalare. Evenimentul, care va avea loc la Impact Hub Timpuri Noi, va cuprinde atât paneluri, cât și workshop-uri și sesiuni de reverse pitching ținute de principalii actori care lucrează cu sau facilitează accesul la noi oportunități antreprenorilor. Participarea la Ecosystem Summit este gratuită și se bazează pe invitație. Mai multe detalii sunt disponibile aici: cesa.impacthub.ro/ecosystem-summit

 

Awards Ceremony

 

Seara, câștigătorii etapelor naționale din Austria, Polonia, Cehia, Slovacia, România, Bulgaria, Serbia, Croația, Slovenia și Ungaria urcă pe scena Central European Startup Awards în fața unui public de peste 400 de antreprenori, investitori și alți profesioniști din România și străinătate. Pentru audiență, gala CESAwards este nu doar un moment de premiere, ci și de conectare, networking și explorare de noi posibilități și colaborări. Participarea este gratuită și se bazează pe confirmarea organizatorilor: cesa.impacthub.ro

 

Ne bucurăm să oferim recunoaștere tuturor celor care urcă anul acesta pe podiumul Central European Startup Awards Romania și îi felicităm deopotrivă pe toți finaliștii și pe cei care au avut curajul si determinarea de a se înscrie în competiție. Cred că indiferent de rezultat, lecția pe care trebuie să ne-o luăm este să înțelegem cât de important e să ne expunem, să vorbim despre business-ul nostru, să fim în același loc cu oameni care ne inspiră. Marea Finală va fi, în primul rând, despre a aduce împreună oameni care inspiră, motivează, care se luptă zi de zi cu frica de eșec pentru ca, într-un final, să modeleze lumea viitorului nostru” a declarat Oana Craioveanu, CEO & Co-fondator Impact Hub Bucharest.

 

Central European Startup Awards Grand Finale 2019 este organizat cu sprijinul Raiffeisen Bank, CCIFER, AHK Romania, EFSE Development Faciilty și KISS FM.

 

Despre Impact Hub Bucharest

Impact Hub Bucharest este organizația ce susține dezvoltarea antreprenorială a inițiativelor cu impact pozitiv în societate din România, în cadrul unei comunități globale, oferind spații de lucru colaborativ și pentru echipe în 3 spații din capitală, programe de dezvoltare și incubare a afacerii, conferințe și evenimente, precum și opțiuni de finanțare prin crowdfunding. Prezentă în București din 2012, organizația face parte din rețeaua globală Impact Hub cu spații de cowork și comunități de business și antreprenoriat în peste 110 de locații de pe 5 continente.