Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

FNTM va participa la prima editie a Forumului Agricultorilor din Romania ce va avea loc pe 1 noiembrie 2018 17-10-2018

Fundația Națională a Tinerilor Manageri va participa în calitate de partener la prima ediție e Forumului Agricultorilor din România, ce urmează a fi organizat de către Asociația Societatea Liberală, Fundația Hanns Seidel, Camera de Comerț și Industrie a României și Institutul de Studii Populare pe data de 1 noiembrie 2018, începând cu ora 10.00, în cadrul Târgului INDAGRA, la Romexpo, sala Eminescu.

 

 

La eveniment vor participa fermieri și industriași din sectorul agricol, reprezentanți ai patronatelor din sector, oficiali politici de la nivel national și European, aproximativ 200 de persoane. Au confirmat deja participarea: Mihai Daraban, președintele Camerei de Comerț și Industrie a României, Ludovic Orban, președinte PNL, Daniel Buda și Siegfried Mureșan, europarlamentari PNL, Adrian Oros, deputat, vicepreședinte PNL, medic veterinar, Nini Săpunaru, coordonatorul Comisiei de Agricultură a PNL, Dimitrie Muscă, fermier și industriaș în domeniul agricol, Dorin Cojocaru, preşedintele Asociaţiei Patronale Române din Industria Laptelui (APRIL), Emil Dumitru, președinte Federația Națională PRO AGRO, antreprenor, Marius Bostan, fost ministru al Comunicațiilor, fondator REPATRIOT, Vlad Macovei, director general Agrointeligența.

 

După deschiderea oficială, discuțiile vor fi structurate în două paneluri: Agricultura – de la pământ la Industrie și Politica Agricolă Comună – suport pentru dezvoltarea agriculturii românești. Revenim în curând cu agenda finală a evenimentului. Evenimentul se va încheia în jurul orei 15.00 cu un cocktail de socializare.

 

Pentru înscriere, participanții trebuie să trimită un e-mail pe adresa societatealiberala@gmail.com, care să conțină: numele și prenumele, denumirea evenimentului, numele companiei sau al ONG-ului. Accesul este gratuit, dar confirmarea este obligatorie. Pentru companiile interesate de promovare, vă transmitem atașat ofertele de parteneriat.