Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

FNTM va invita la conferinta de presa de finalizare a proiectului RURAL-Antreprenor 28-05-2012

In ultimii trei ani, Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri - FNTM, prin programe dedicate, a interactionat cu peste 3000 de antreprenori si manageri din mediul rural. Desi concentreaza jumatate din populatia tarii, aceasta zona contribuie cu doar o zecime la produsul intern brut.

 
Pe parcursul programului RURAL-Antreprenor (program derulat de FNTM) am descoperit oportunitati extraordinare existente in zona rurala si am vazut care sunt principalele piedici in calea dezvoltarii afacerilor si economiei locale. De la relatiile cu administratia locala, pana la relatia cu bancile si alte surse de finantare, am reusit sa intelegem cum functioneaza aceasta parte a Romaniei. Inclusiv in ceea ce priveste accesarea fondurilor europene.
Am descoperit, de asemenea, nenumarate povesti de succes, povesti ale unor oameni care au construit afaceri de la zero si care pot constitui studii de caz.
 
Imi face placere sa va invit sa va alaturati unui grup de jurnalisti si experti pentru a discuta despre
antreprenoriatul din mediul rural si exemplele de oameni care creeaza valoare in acest mediu dificil. Dorim, de asemenea, sa stim opiniile dumneavoastra in legatura cu acest subiect si cu potentialele directii de dezvoltare viitoare.
 
RURAL-Antreprenor este un program inovativ de pregatire si consultanta personalizata pentru intreprinzatorii din mediul rural din 23 de judete din cinci regiuni de dezvoltare. A fost dezvoltat impreuna cu partenerii Formastur din Spania, Projob din Germania, Siveco si Asociatia Euro<26.
 
Intalnirea va avea loc miercuri, 30 mai, incepand cu ora 10.00, la sediul Fundatiei Nationale a Tinerilor Manageri din strada Dumbrava Rosie nr. 2.
 
Va rugam sa confirmati prezenta la intalnire la diana.trascu@fntm.ro .
 
 
Cu prietenie,
 
Marius Bostan
Presedinte
Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri