Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

FNTM ofera 50% REDUCERE din pretul de aparitie in Catalogul Pensiunilor din Romania 2014 - 2015 18-08-2014


 

Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri are placerea sa anunte publicarea in noiembrie 2014 a Catalogului Pensiunilor din Romania, editia 2014-2015.

 

Va invitam pe aceasta cale sa beneficiati de REDUCERE DE 50% pentru inscrierea afacerii dumneavoastra turistice in singurul Catalog al Pensiunilor din Romania.
Pachetul minim este de 100 de lei, pret redus de la 200 de lei.

 
Lansat prin intermediul Cazarelapensiune.ro, catalogul contine pensiuni din tara, evenimente si obiective turistice structurate pe cele 9 regiuni istorice si reprezinta un instrument premium de atragere a turistilor romani si straini. Catalogul distribuit in cadrul targurilor de turism, festivalurilor tematice interne si internationale, agentiilor de turism din Romania, Italia, Spania si Marea Britanie, birourilor de turism din majoritatea statelor UE, centrelor de informare turistica din spatiul european, Ambasadelor si Ministerelor de la Bucuresti, dar si in alte locatii strategice publice si private. Audienta tintita este de peste 500.000 de persoane din tara si strainatate.
 
Cei care se inscriu in Catalogul Pensiunilor din Romania, editia 2014-2015 beneficiaza gratuit de unul dintre Programele FNTM de instruire in management si cultura antreprenoriala, in valoare de 1.000 lei. De asemenea, aparitia in catalog asigura promovarea organizatiei dumneavoastra pe portalul Cazarelapensiune.ro.
 
Dorim sa multumim pe aceasta cale antreprenorilor care au ales sa faca parte din comunitatea turismului de pensiune prin inscrierea afacerii pe portalul www.cazarelapensiune.ro.
 
Va invitam sa consultati oferta noastra si sa va alegeti macheta dorita pentru promovare, alaturandu-va editiei a II-a a Catalogului Pensiunilor din Romania.

Vizitati portalul cazarelapensiune.ro pentru a consulta oferta.