Fundația națională
a tinerilor manageri

IMM-Digital: Crește productivitatea companiei tale cu 30%. Termen limită pentru înscriere – 27 martie

Cursuri gratuite în competențe digitale – termen de înscriere, 27 martie.

Digitalizarea poate aduce IMM-urilor din România o creștere a cifrei de afaceri de peste 30%, reiese din studiul “Digitalizarea în IMM-urile din România 2023” realizat de MKOR Consulting. 67% dintre IMM-urile românești deja caută soluții digitale pentru creșterea eficienței și productivității. 

În întâmpinarea acestei nevoi a mediului de afaceri, Fundația Națională a Tinerilor Manageri (FNTM) oferă cursuri gratuite în competențe digitale, prin proiectul „Angajați performanți, întreprinderi competitive!”.


Cursurile noastre acoperă următoarele domenii:

  • Digital Marketing/SEO
  • Inteligenta artificială
  • IT Cyber Security
  • CRM (Customer Relationship Manager)
  • RM (Resource Management)
  •  ERP (Enterprise Resource Planning)
  • Aplicatii tip Contact Center și Workforce Management 

Pentru a fi eligibile,afacerile trebuie să fie din Alba, Brașov, Mureș, Sibiu, Bacău, Iași, Neamț, Argeș, Călărași, Dâmbovița, Ialomița, Prahova, Buzău, Constanța, Vrancea, Gorj, Olt, Dolj și Vâlcea. 

IMM-urile care doresc să își crească productivitatea cu 30% au la dispoziție până la 27 martie să se înscrie la cursurile FNTM folosind formularul disponibil aici.

Fundația Națională a Tinerilor Manageri este, alături de Universitatea Spiru Haret, partener în acest proiect derulat de Asociația Smart Alliance. Proiectul „Angajați performanți, întreprinderi competitive!”,  proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020.

Activitatile fundatiei

Bavaria Fit for partnership

Cooperare internațională

Din 2004, FNTM și partenerii sai germani organizează anual misiuni economice în Bavaria, în cadrul programului „Bayern-Fit for Partnership”, inițiat de Ministerul de Stat pentru...

Continuare