Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Dezbatere Smart City 2017-2020 | Bucuresti,16 Mai 09-05-2019

Evenimentul reprezinta o platforma de discutii constructive, de informare, promovare și de lansarea unor noi parteneriate. Orasele din România trebuie sa se dezvolte in concordanta cu nevoile actuale ale locuitorilor, mediului de afaceri, sa tina pasul cu tehnologia digitala si sa se adapteze noii generatii. Orasele inteligente nu inseamna  doar implementare de solutii tehnologice, inseamna si colaborare in care sunt implicate comunități si cetățeni, guverne si mediul de afaceri.

Agenda va fi structurata pe Paneluri de discutii intre reprezentantii autoritatilor publice si cei ai firmelor private, legate de nevoia de dezvoltare a oraselor, solutii noi functionale, modalitati de finantare, trenduri, strategii locale etc si Sesiuni de prezentari ale solutiilor de tip smart city oferire de companii. Pe parcursul evenimentului va exista si spatiu de expunere a produselor si solutiilor prezentate.

In cadrul evenimentelor organizate de noi am promovat conceptul si soluțiile de smart city si am reunit furnizorii cu reprezentanti ai autoritatilor publice si nu numai. Au participat peste 1000 de persoane, iar evenimentele au fost reflectate in presa, unde au fost inregistrate sute de aparitii si sute de mii de vizualizari in mediul online. La finalul anului trecut am produs Ghidul Solutiilor Smart City 2018 (un instrument de lucru eficient pentru Primarii si totodata o platforma de promovare pentru companii) si am lansat Emisiunea Smart City care a fost difuzata timp de 12 saptamani pe Realitatea TV.

Vezi aici evenimentele pe tema Smart City organizate de noi pana acum, iar aicitoate evenimentele organizate pe alte teme.