Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Dan Bujor Administrator Agrada Trust 24-07-2014

Despre misiunea economica din Bavaria, „Utilaje şi tehnologii moderne pentru Agricultură”, din cadrul Programului „Bayern - Fit for Partnership”

Multumesc in primul FNTM pentru ocazia de a vizita si a lua contact direct cu probabil  cea mai eficienta economie regionala din lume. 

As mentiona aici experienta extraodinara de a intalni in conducerea de top a unei companii precum BayWa un roman fie el si sas dar totusi sibian de-al nostru. De asemenea, as mai aminti intalnirea cu proprietarul Horsch, sfaturile extrem de utile, filosofia de afaceri si de viata impartasite cu modestie noua.

In al doilea rand, as dori sa multumesc colegilor prezenti pentru atmosfera extraordinar de placuta in cele 6 zile cu toata sarea si piperul oferite de sfaturile practice, invataturile, povestirile si bancurile cu ardeleni, moldoveni si olteni. In esenta, pentru a rezuma vizita in Bavaria, revin cu impresia de dupa intalnirea de la Horsch, impartasita si trimisului guvernului bavarez in intalnirea din ultima zi: "Valoarea umana intr-o afacere de succes este mai mare decat cifra de afaceri a companiei". 

Dan Bujor
Administrator Agrada Trust
Adjud, Vrancea