Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Creactivity Event Solutions - centru de formare si dezvoltare personala pentru copii (afacere finantata prin proiectul Start-up Urban) 10-03-2020
 
Una dintre cele 9 afaceri finanțate de Fundația Națională a Tinerilor Manageri în județul Mureș este Creactivity Event SolutionsStart-up-ul a fost “un vis îndeplinit într-un timp scurt”, așa cum mărturisește Gal Csilla, antreprenoarea din spatele ideii ce a primit un grant de 39.000 euro. 
 
De la cursuri de educație antreprenorială la un plan de afacere finanțat
 
 
Fiind interesată de diferite cursuri, Csilla a ajuns sa ia parte la formarea antreprenorială oferită prin proiectul Start-up Urban în orașul Târgu Mures. Printr-o recomandare, s-a înscris în ultima zi de admiteri, dar nu cu ideea de a câștiga, ci doar pentru a cumula cunoștințe în domeniul antreprenoriatului. După finalizarea cursului, pentru viitoarea antreprenoare, ideea de a avea propria afacere a prins contur. A capătat încrederea necesară de a scrie un plan de afacere pe care sa îl înscrie în consursul de planuri de afaceri pe care l-a și căștigat, alături de alți 8 beneficiari din județul Mureș. 
 
Acceleratorul Start-up Urban și lansarea afacerii
 
 
Acceleratorul Start-up Urban a adus-o pe Csilla mai aprope de visul ei oferindu-i informațiile și motivația necesară de a semna contractul de subvenție.
Csilla povestește că înainte de a înființa societatea, primul client a contactat-o pentru un eveniment sportiv și educațional. Când au ieșit documentele firmei, deja lucra la planificarea celui de-al doilea proiect educațional pentru 700 de  persoane.
 
Avea pentru prima dată sentimentul unui vis îndeplinit.
 
Deși a avut greutăți, a reușit într-un timp scurt să deschidă centrul de formare și dezvoltare personală pentru copii într-o locație din zona centrală din Târgu Mureș. Încă lucrează la amenajare, dar locul are deja ambianța necesară desfășurării activităților, transformând Creactivity Event Solutions într-un start-up profitabil.  
 

 
Această afacere a fost finanțată prin proiectul Start-up Urban (denumire oficială: "Start-up Plus - Antreprenoriat Urban în Centrul Țării"), cod 104643, co-finanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman 2014 - 2020, Proiectul Start-Up Urban este implementat de Fundația Națională a Tinerilor Manageri - FNTM, în calitate de lider de Consorțiu, alături de partenerii: Municipiul Alba Iulia, SC EDUKADO SRL și Asociația pentru Promovarea Responsabilității Sociale a Companiilor - APRSC.