Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Conferinta de lansare Smart Start USA - Solutii de finantare pentru internationalizarea afacerilor romanesti 27-09-2018
 
Conferinta "Smart Start USA - Solutii eficiente de finantare pentru internationalizarea afacerilor romanești" se  va desfășura marți, 2 octombrie, orele 12:00,  la Academia de Studii Economice din București. Evenimentul se va desfășura în Aula Magna, Piata Romana nr. 6, Sector 1, unde va fi prezentată platforma de înscriere în program. 
 
La eveniment vor participa reprezentanti ai bancilor partenere, ai mediului academic, ai mediului de afaceri, membri ai Corpului Diplomatic și nu numai.
 
Programul Smart Start USA urmarește finantarea și facilitarea accesului unui numar de cel putin 10.000 de IMM-uri și antreprenori romani, anual, pe pietele internationale, atentia principala fiind acordata pietei Statelor Unite ale Americii. intr-o prima etapa, mediul de afaceri roman va avea posibilitatea de a intra in contact direct cu realitatile pietei americane, in acest moment, prea putin cunoscuta in Romania. Prin intermediul programului societatile comerciale cu capital romanesc vor fi conectate Ia oportunitati concrete de dezvoltare profitabila a business-ului și de extindere a brand-urilor proprii in medii economice dinamice și competitive.
 
 
Evenimentul este organizat de:
 
- Academia de Studii Economice din București,
- Fundatia Laufer,
- Camera de Comert și Industrie a Romaniei,
Împreună cu partenerii de implementare a programului Smart Start USA:
- Piraeus Bank,
- Banca Transilvania,
- Banca Comerciala Romana,
- Mastercard,
- certSign.
 
Bugetul alocat finantarilor companiilor cu capital romanesc, prin intermediul Smart Start USA, este de 500 mil. USD.