Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Conferinta de business John Maxwell la Cluj redefineste leadership-ul: Cum poti fi lider oriunde, oricum 08-06-2022

 

Managerii, antreprenorii și tinerii profesioniști sunt așteptați pe 16 iulie în Cluj-Napoca, la conferința „Leading from the heart”, susținută de expertul mondial în business și leadership Dr. John C. Maxwell.

 

Mediul de afaceri din România este provocat să regândească, în contextul post-pandemic și al incertitudinii economice și sociale, felul în care managementul echipelor și al oamenilor poate deveni soluția pentru un business eficient. 


Autor a peste 70 de cărți, vorbitor internațional și business coach, Maxwell va aduce împreună pe toți cei interesați de leadershipul autentic. Maxwell lucrează de peste 40 de ani cu liderii de business din cele mai de succes companii din lume, incluse în topul Fortune 500. Filosofia lui a schimbat felul în care managerii înțeleg să-și conducă echipele și să-și dezvolte întreg potențialul de creștere, insistând că scopul unui adevărat lider este, în primul rând, să-i pună în valoare pe ceilalți. „Leadershipul nu are legătură cu titlul, poziția sau cu locul tău în organigrama companiei, ci este despre cum poți influența viața altei persoane”, precizează autorul. 

 


Ne bucurăm că John Maxwell a acceptat invitația noastră de a discuta cu mediul de afaceri românesc. Cărțile lui au influențat generații întregi de antreprenori și manageri din toata lumea și, personal, m-au inspirat să devin un lider mai bun pentru echipele mele” a declarat Lucian Mustață, antreprenor și președinte al Asociației Note about Life. 

 


Cluj-Napoca a fost votat cel mai business-friendly oraș din România, și numărul 8 din Europa, conform indexului Emerging Europe Business City din 2021. Este, de asemenea, in topul celor mai inovative orașe europene, atrăgând afaceri și profesioniști din industrii cu potențial ridicat de dezvoltare economică. În orașul cu cel mai mare număr de absolvenți din sectorul IT&C și unul dintre cele mai puternice centre universitare din țară, conferința Leading from the Heart se adresează în mod special tinerilor antreprenori și studenților de la facultățile de profil. 

 


Ȋn contextul post-pandemic actual, temele abordate de Maxwell sunt cu atât mai relevante pentru mediul de business din România, care luptă să păstreze și să motiveze angajații. Leading from the Heart este conceput ca un spațiu de învățare și networking, o oportunitate deopotrivă pentru persoanele din top & middle management, cât și pentru cei aflați la începutul carierei. 

 

Programul evenimentului:

 

9:00 – 10:00 – Recepția participanților

10:00 – 11:00 – Prima sesiune: John C. Maxwell

11:00 – 11:30 – Pauză de cafea

11:30 – 13:30 – A doua sesiune: John C. Maxwell

14:00 – 15:00 – (bilete VIP) Prânz și photo opportunity cu John C. Maxwell 

 

Evenimentul este dedicat tuturor persoanelor care vor să își dezvolte abilitățile de leadership și să inspire echipe, antreprenori și manageri.

 

Biletele pot fi rezervate pe site-ul evenimentului: www.leadingfromtheheart.infoLeading from the Heart este un eveniment marca HeartBeats Events, organizat de Asociația Note About Life, cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Județean Cluj-Napoca. 

 

Asociația Note about Life este fondată în anul 2014 de Lucian Mustață, programator IT și antreprenor bucureștean. În ultimii ani, organizația a derulat o serie de proiecte sociale dedicate copiilor și tinerilor provenind din medii defavorizate, iar din 2018 a lansat brandul HeartBeats Events. Ca tânăr crescut în sistemul public de protecție a copilului, Lucian își dorește ca, prin programele asociației, să inspire tinerele generații să își dezvolte potențialul și să devină actori activi în dezvoltarea orașelor în care trăiesc.


 

Parteneri: Maxwell Leadership România, Business Days, Cluj Arena, EQUIP România, OM

Sponsori: Noodle Pack, Ada Coni, SeatBelt, Sun Leader

 

Parteneri media: Cluj Business, Ziarul Financiar, Bizz Club, Re-Patriot, DeBizz, The Bizz Magazine, Revista Progresiv, Empowered Living Romania, Lead Impact, Lideri de Mâine