Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Clear Smart Expert, Royal Garden si Yuka Smart Expert - afaceri infiintate in proiectul Alba Iulia 360 21-04-2021

 

 

Clara Boca, Liviu Ciocan și Ionuț Burian, antreprenorii din spatele acestor trei afaceri, au participat și au câștigat concursul de planuri de afaceri din cadrul proiectului „Alba Iulia 360”. În urma acestui concurs, ei au primit în 2019 câte un sprijin financiar de până la 25.000 euro pentru a își pune în aplicare ideile de afaceri la care au visat. Cele trei firme își desfășoară activitatea în Alba Iulia, în sectorul non-agricol.
 

 

 

 

SC CLEAR SMART EXPERT SRL

 

 

Clear Smart Expert oferă servicii de spălătorie și curățătorie profesională și asigură personal cu experiență și servicii de calitate pentru toți partenerii săi. La Clear Smart Expert se pot solicita servicii de curățenie pentru locuințe, spații hoteliere/pensiuni, sedii comerciale sau evenimente. Grija, responsabilitatea, integritatea, onestitatea și respectul sunt valorile de care firma Clear Smart Expert este preocupată în mod constant, oferind clienților o experiență plăcută de fiecare dată.

 

Persoană de contact: Clara Boca | Telefon: 0743.408.838 | Facebook: Clear Smart Expert SRL | Adresă: Str. Livezii 41 A, Alba Iulia | Mai multe detalii despre afacere

 

 

 

SC YUKA SMART EXPERT SRL

 

 

Activitatea firmei Yuka Smart Expert constă în proiectarea și producerea de mic mobilier la comandă și se adresează persoanelor fizice și juridice deopotrivă. Yuka Smart Expert realizează mobilă din esențe din lemn și din PAL pentru locuințe, birouri, instituții și localuri publice. Firma oferă clienților calitate în execuție și a materialelor folosite, conferită de experiența sa echipei sale în acest domeniu.

 

Persoană de contact: Iacob Ionuț Mugurel Burian | Telefon: 0732.345.345 | Facebook: YUKA SMART Expert SRL | Adresă: Str. Livezii 41 A, Alba Iulia | Mai multe detalii despre afacere

 

 

 

SC ROYAL GARDEN SRL

 

 

Royal Garden oferă servicii de amenajare și întreținere a spațiilor verzi. Echipa Royal Garden, partener de încredere în peisagistică și amenajări exterioare, pune la dispoziția clienților săi un pachet complet de lucrări în acest domeniu: consultanță și proiectare pentru amenajare grădini, proiectare și instalare și întreținere instalații de irigat automatizate, montaj pavaje, realizare de cascade și iazuri artificiale, fântâni arteziene și jocuri de apă cu sisteme de iluminare, întreținere grădini, amenajare piscină și multe altele. Prin utilizarea serviciului de proiectare 3D, realizată în CAD, clienții beneficiază de simulări fotorealiste pentru a analiza modul în care pot integra diverse elemente, precum garduri, ziduri, mobilier de grădină sau jardiniere. Firma realizează atât proiecte civile, cât și publice.

 

Persoană de contact: Liviu Gheorghe Ciocan | Telefon: 0742.348.712 | Email: lvcristea@yahoo.com | Website: | Facebook: Royal Garden Alba Iulia | Adresă: Str. 11 Iunie, Nr. 5, Alba Iulia | Mai multe detalii despre afacere

 

Fiecare dintre cei trei antreprenori au deținut experiență anterioară în domeniu, iar acum își desfășoară activitatea în propria firmă cu implicare și profesionalism.

 

Proiectul „Alba Iulia 360“ (cod POCU/18/4/1/101639), cu o durată de 36 de luni, a fost implementat de Primăria Municipiului Alba Iulia, în parteneriat cu: Liceul de Arte „Regina Maria“ Alba Iulia, Fundația Națională a Tinerilor Manageri, Filiala de Cruce Roșie a Județului  Alba, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Alba, Fundația PAEM Alba, DAD EXPERTISE S.R.L., BPI Management Consulting Romînia SRL, INTRATEST S.A., Universitatea „1 Decembrie 1918“ din Alba Iulia, Asociația pentru Dezvoltare și Incluziune Socială.