Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Business Target Club - parteneriat cu JCI Bucuresti 01-03-2014

Business Target Club este clubul de afaceri initiat de Junior Chamber International Romania (prin JCI Bucuresti) si Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri (FNTM) incepand cu anul 2008.

 

Cu fiecare editie ne propunem sa descoperim cele mai noi trenduri in business precum si sfaturi de la persoane cu experienta in domeniu. In editiile de pana acum am abordat teme diverse (de la Fondurile structurale la Modul de structurare al companiilor holding) si s-au creat multe oportunitati de afaceri.
 


 Avantajele de a deveni membru al Business Target Club:

Networkingul cu oameni de calitate – antreprenori si manageri, selectati numai pe baza de recomandare din partea membrilor existenti.

Tema propusa pentru fiecare intalnire va aduce in prim plan TENDINTE prezentate de catre profesionisti recunoscuti domeniului lor pe piata din Romania, specialisti care sunt la curent cu ultimele tendinte mondiale in domeniu – fie acestea IT&C, servicii si promovare prin Internet, finante, strategie si management, marketing s.a. In plus, vor fi distribuite participantilor CD-uri si materiale.

Destindere la un cocktail in compania unor prieteni si unor oameni care impartasesc aceleasi valori. 


Infiintat in anul 2007, Business Target Club (BTC) este un club de afaceri ce reuneste in cadrul unei cine relaxante de afaceri manageri si antreprenori din toate ariile de business pentru a dezbate subiecte de mare interes. Evenimentul se adreseaza oamenilor de afaceri – manageri, antreprenori, specialisti in diverse domenii – interesati atat de dezvoltarea personala si profesionala cat si de interactiunea cu oameni cu obiective similare.

 

Pentru mai multe detalii click aici