Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

BUSINESS SUPPORT, editia a-VI-a 15-10-2009

In perioada 18-20 noiembrie 2009 va avea loc editia a-VI-a a Targului serviciilor pentru afaceri si al intreprinderilor mici si mijlocii, Business Support.


Inaugurat in anul 2002, targul se adreseaza segmentului de business si continua, cu fiecare noua editie, sa contribuie la promovarea spiritului antreprenorial si la dezvoltarea intreprinderilor mici si mijlocii. FNTM este partener al acestui eveniment.BUSINESS SUPORT - T.I.M.M. reuneste firme si institutii care prezinta produse/aplicatii personalizate adresate IMM-urilor, precum si servicii destinate stimularii si dezvoltarii afacerilor din domeniul privat. Potentialilor intreprinzatori - tineri absolventi, someri, toate categoriile de persoane care doresc sa puna bazele unei afaceri - li se asigura acces la informatii legate de mediul de afaceri, din punct de vedere juridic, precum si sub aspect practic.In cadrul targului BUSINESS SUPORT - T.I.M.M. se va desfasura "FORUMUL REGIONAL AL OPORTUNITATILOR EUROPENE" - editia a III-a, in organizarea Agentiei de Dezvoltare Regionala Nord-Vest in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie Cluj si EXPO Transilvania.

 

Forumul va cuprinde doua evenimente distincte:


I) Sesiune in plen - cuprinzand comunicari si dezbateri pe tema oportunitatilor europene de dezvoltare regionala a afacerilor, cu prezentari de proiecte de succes si oportunitati de investitii in regiune;

II) Bursa de Contacte – la standul special amenajat al Agentiei de Dezvoltare Regionala Nord-Vest.Tematica targului BUSINESS SUPORT - T.I.M.M. 2009 cuprinde urmatoarele grupe de servicii si produse:

      - Servicii de informare, consultanta si asistenta pentru afaceri;
      - Servicii de consultanta contabila si asistenta juridica, asigurarea calitatii;
      - Servicii financiare, bancare;
      - Servicii de evaluare si audit;
      - Servicii de intermediere in afaceri, burse de afaceri;
      - Sisteme de Franciza;
      - Recrutare personal, Servicii de training;
      - Promovare economica, cooperare internationala;
      - Programe de finantare, programe de dezvoltare economica;
      - eBusiness;
      - Stocare, transmisii si prelucrari de date, protectia datelor;
      - Proiectare asistata de calculator, sisteme/solutii integrate, birotica.

 

Mai multe informatii despre acest eveniment puteti gasi aici