Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Audio Libraria - prima aplicatie de audiobooks din Romania 09-08-2016

Urmărește-ne cu un Like pe pagina FNTM de Facebook, AICI.
 

Ia-ți cu tine, oriunde, audiobook-urile preferate! Descarcă Audio Librăria pentru iOS sau Android! Este cel mai rapid, simplu și plăcut mod de a asculta audiobooks!

 

Audio Librăria este prima librărie de audiobooks din România, disponibilă pe tabletă și smartphone cu Android și iOS, care permite cumpărarea (cu card, cont PayPal sau sms) și ascultarea, offline, de audiobooks.

Practic, este biblioteca buzunarului  tău. 

 

Aplicația Audio Librăria este simplu de folosit, intuitivă și ergonomică. Prin intermediul acesteia, ai acces oricând și oriunde la o gamă largă de titluri, de autori cunoscuți, din domenii diverse: literatură, eseistică, istorie, dezvoltare personală, dezvoltare profesională, povești, poezie, parenting, relații de cuplu etc.

 

Cum funcționează?

Îți instalezi gratuit aplicația din App Store sau Google Play.

• În momentul în care vrei să cumperi un audiobook, trebuie să te logezi. Procesul este foarte simplu, pentru că este folosită logarea cu Facebook sau Google.

• Pentru a cumpăra audiobooks există trei posibilități: prin trimiterea unui sms (daca ești client Vodafone, Orange sau Telekom), cu cardul sau prin PayPal. 

Poți asculta audiobook-ul online sau offline (dacă îl descarci în telefon/tabletă) de pe orice dispozitiv. În plus, Audio Librăria ține minte unde ai rămas: poți începe să asculți un audiobook pe telefon, dimineața, iar seara poți continua pe tabletă, începând din momentul în care ai întrerupt audiția.

• Poți face cadou un audiobook: selectezi prietenul, apoi audiobook-ul și trimiți cadoul. Iar dacă un prieten nu apare în listă, îi poți trimite o invitație să își instaleze și el Audio Librăria.

• Poți să-ți schimbi telefonul liniștit, cărțile nu se pierd. Tot ce ai de făcut este să instalezi Audio Librăria pe noul telefon și să te logezi. Îți găsești audiobook-urile cumpărate în modulul Cărțile mele.

      

 

Ce câștigi dacă folosești Audio Librăria?

În primul rând, te poti instrui, te poți relaxa, te poți binedispune, te poți informa, câștigi timp. Ce e nemaipomenit este că poți face toate acestea în situații în care nu poți citi, la volan, când faci jogging sau pur și simplu când te plimbi, când aștepți avionul sau trenul, în metrou, dimineața la cafea etc. 

 

Vezi testimoniale utilizatori

 

Ia-ți cu tine, oriunde, audiobook-urile preferate! Descarcă Audio Librăria pentru iOS sau Android! Este cel mai rapid, simplu și plăcut mod de a asculta audiobooks!

Sursa: www.audiolibraria.eu