Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Au inceput inscrierile la concursul de planuri de afaceri Start-up Urban 24-09-2018

 

S-a deschis Concursul de planuri de afaceri Start-up Urban!

Vom selecta 54 de proiecte de noi afaceri în orașe din cele 6 județe transilvănene ale Regiunii Centru, pe care le finanțăm individual cu maximum 39.000 euro.

 

Cei interesați au 2 săptămâni la dispoziție, până la 5 octombrie 2018, pentru depunerea dosarelor de aplicare în Concurs.

 

Concursul de planuri de afaceri Start-up Urban este organizat de partenerii proiectului Start-up Urban: Fundația Națională a Tinerilor Manageri - FNTM, Municipiul Alba Iulia, SC Edukado SRL și Asociația pentru Promovarea Responsabilității Sociale a Companiilor - APRSC.

 

Persoanele interesate sunt invitate să aplice în concurs, prin depunerea dosarului de aplicare menționat în Metodologia de selecție a planurilor de afaceri Start-up Urban. Toate documentele necesare înscrierii, împreună cu alte informații relevante, se regăsesc pe site-ul proiectului Start-up Urban (http://startup.fntm.ro/), în secțiunea Concurs planuri de afaceri aici.

 

Perioada de depunere a dosarelor în Concursul de planuri de afaceri este 21 septembrie - 5 octombrie (ora 17) 2018.

 

Vă dorim mult succes!

 

Start-up Urban este un proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman (POCU) 2014 - 2020.

Având denumirea oficială Start-up Plus - Antreprenoriat Urban în Centrul Țării,  proiectul Start-Up Urban este implementat de Fundația Națională a Tinerilor Manageri - FNTM, în calitate de lider de Consorțiu, alături de partenerii: Municipiul Alba Iulia, SC EDUKADO SRL și Asociația pentru Promovarea Responsabilității Sociale a Companiilor - APRSC. Valoarea totală eligibilă a proiectului este de 13.367.049,19 lei dintre care valoare eligibilă nerambursabilă FSE 11.328.462,16 lei și valoare eligibilă neramburabilă din bugetul național 1.987.908,46 lei.

Acțiunile Start-up Urban se desfășoară pe o perioadă de 36 luni, respectiv 22 ianuarie 2018 - 21 ianuarie 2021, în cele 6 județe ale Regiunii Centru (Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș, Sibiu).

Mai multe informații găsiți pe site-ul proiectului http://startup.fntm.ro.