Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Afecerile cu specific culinar finantate prin proiectul Start-up Urban la Sibiu: Naty Delice si Catering Nutritional 17-03-2020
Catering Nutrițional
 
Start-up-ul Catering Nutrițional a fost înființat din dorința de a oferi mâncare echilibrată din punct de vedere nutrițional. Rețetele folosite sunt concepute cu o atenție deosebită acordată produselor cu care sunt realizate meniurile.
 
 
Încrederea de a aplica la proiectul Start-up Urban, i-a venit Mihaelei Drăgoi după ce a participat la Conferința de lansare din județul Sibiu, unde a întâlnit oameni de succes și speakeri motivaționali. După terminarea prezentării, antreprenoarea vedea oportunitatea din fața ei, iar mintea îi spunea că și ea poate avea propriul business, dacă alții au reușit.
 
Cu pași mărunti, lucrurile au început să prindă contur: un curs de antreprenoriat, un program e-Learning și un concurs de planuri de afaceri, toate au facut-o pe Mihaela să obțină finanțarea de 39.000 de euro. 
 
”Mereu îmi spun că acesta a fost lozul câștigător. Și cum niciodată nu e prea tarziu să lupți pentru visul tău: astăzi traiesc un vis împlinit, de a avea propria bucatarie cu tot ce am nevoie pentru a face față comenzilor și unde vin cu drag la lucru.” spune Mihaela despre  experiența avută cu Start-up Urban. 
 
Unde găsiți toate aceste meniuri delicioase?
 
 
 

 
Naty delice 
 
Unde se pot mânca dulciuri care să ne amintească de copilarie în Sibiu?
 
Laboratorul de cofetarie-patiserie Naty Delice a luat viață  din nevoia a crea dulciuri tradiționale în orașul Sibiu, prin îmbinarea rețetelor moștenite din bătrâni și tehnologia contemporană.
 
 
Rezultatul? 
 
Produse sănătoase și delicioase.
 
Echipa Naty Delice are grijă ca toate amintirile clienților să fie potențate prin senzații dulci și aromate. 
 
Încă de la înființarea firmei, au fost semnate mai multe colaborări cu localuri pentru organizare de evenimente private și corporate, în urma cărora cofetăria a primit un feedback pozitv din partea clienților.
 
Oferta este amplă: prăjituri clasice, torturi personalizate pentru orice fel de eveniment, dar și  produse fără zahăr sau fără gluten. Nu au nevoie de ingrediente spectaculoase pentru a crea preparate unice și de neuitat. Secretul îl reprezintă rețeta folosită, produsele proaspete și pasiunea.
 
Unde găsiți toate aceste delicatese?
 
În Sibiu, pe strada Strada Gheorghe Doja, nr. 18.
 
 

 
Aceaste afaceri a fost finanțate prin proiectul Start-up Urban (denumire oficială: "Start-up Plus - Antreprenoriat Urban în Centrul Țării"), cod 104643, co-finanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman 2014 - 2020, Proiectul Start-Up Urban este implementat de Fundația Națională a Tinerilor Manageri - FNTM, în calitate de lider de Consorțiu, alături de partenerii: Municipiul Alba Iulia, SC EDUKADO SRL și Asociația pentru Promovarea Responsabilității Sociale a Companiilor - APRSC.