Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Lista cursantilor selectati pentru programul de formare antreprenoriala Alba Iulia 360 13-09-2018

Au fost selectate cele 40 de persoane admise pentru participarea la programele de Inițiere în competențe antreprenoriale, acreditate ANC, oferite de FNTM în cadrul proiectului Alba Iulia 360, prin 2 sesiuni de curs.

 

Înscrierile pentru participarea la cursurile de antreprenoriat s-a făcut în perioada iulie - septembrie 2018 prin Fundația Națională a Tinerilor Manageri, cu sprijinul Municipiului Alba Iulia.

 

Alte persoane din comunitatea Alba Iulia 360 interesate de participarea la cursurile de antreprenoriat, pot aplica în continuare și vor fi adăugate pe lista de rezervă. Aceste persoane vor fi contactate în cazul în care unii dintre aplicanți renunță sau nu pot participa la cursuri. 

 

Doritorii sunt rugați să contacteze consultantul antreprenorial FNTM Claudia Pilat - foto, la e-mail claudia.pilat@fntm.ro sau la telefon 0745861220.

 

 

Cele două cursuri sunt realizate de Fundația Națională a Tinerilor Manageri, partener în proiectul Alba Iulia 360, în perioadele 19 - 23 septembrie și 6 - 10 octombrie. La fiecare curs vor participa aproximativ 20 de persoane. 

Cursurile de formare ANC sunt structurate pe o perioadă de 5 zile, dintre care 4 zile de instruire (18 ore de teorie, 6 ore de practică) și o zi de evaluare, și sunt susținute de doi formatori FNTM, Cristian Tatu si Andrei Popescu, cadre universitare în cadrul Academiei de Studii Economice - București.

 

 

Persoanele selectate pentru cursurile de formare antreprenorială:

 

URSU IOAN OVIDIU                

URSU CORNEL                         

URSU DANIELA                        

BOLOGA IOAN DANIEL           

IANCU ALEXANDRA MARIA   

IANCU GABRIEL ALIN              

CIONTEA MARIANA                

TANASE CAMELIA                   

TANASE DANIEL                      

CHIRILA  OLGA-LILIANA        

BOCA CLARA                           

CIONTEA IOAN ADRIAN        

CHIRILA  ELENA DENISA       

URSU CORNEL DANIEL             

GIURA VICTORIA

GIURA SERGIU

BARNA SORIN

PANITI MARIUS PETRU

TECSA MARIA ALINA

TECSA ELIZA

MURESAN ROMINA RAMONA SIMONA

GABOR STEFAN

BERKI PERTONOLA IONA

BERKI DAN

SERBAN DUMITRU ALIN

CIOCAN LIVIU-GHEORGHE

CIOCAN ION

RATIU ILARIE DANIEL

RATIU ALIN ANDREI

SILAGHI TIBOR

SILAGI MARIA ALEXANDRA

STOICA MARIA

BERKI ELENA

STOICA ANA

GIOIA FLORIN-ION

SPATAR AGAFIA RAMONA

BARLADEANU PAVEL

STOICA ALINA NELUCIA

STOICA TRAIAN

CIOCIU EMIL

 

Lista de rezervă:

 

MARIAN NICOLETA

STOICA ELENA GHIORGHITA

LAZAR MARIUS

ANTAL MIHAI COSMIN

TICA SONIA RODICA

STURZA ALINA

CERCEA ELISEI-REMUS

BERKI ALINA LARISA

SERBAN ANGELICA

 

 ____________________________________________________________________

Proiectul „Alba Iulia 360“(cod POCU/18/4/1/101639), cu o durată de 36 de luni, este derulat de Primăria Municipiului Alba Iulia, în parteneriat cu: Liceul de Arte ,,Regina Maria" Alba Iulia, Fundația Națională a Tinerilor Manageri, Filiala de Cruce Roșie a Județului  Alba, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Alba, Fundația PAEM Alba, DAD EXPERTISE S.R.L., BPI Management Consulting Romînia SRL, INTRATEST S.A., Universitatea „1 Decembrie 1918“ din Alba Iulia, Asociația pentru Dezvoltare și Incluziune Socială.

Recrutarea persoanelor interesate de proiect este în derulare și este realizată de către experții Municipiului Alba Iulia. Detaliile legate de înscriere în proiect le puteți afla de la experții: Ioana Ciornei - 0754/847955; Robert Bandi - 0751/364020; Ovidiu Boc - 0766/365725; Geanina Chirilă - 0742/522992; Camelia Crișan - 0740/487596.

Alba Iulia 360  se adresează unui grup țintă de circa 560 de persoane aflate în risc de  sărăcie şi excluziune socială din cinci comunităţi marginalizate ale Municipiului Alba Iulia, în care există populaţie aparţinând minorităţii rome: Zgura, Partoş, Trandafirilor, Barbu Lăutaru, Ciocârliei-Pompieri. Comunitățile sunt situate atât la periferie, cât și în centrul municipiului. Toate serviciile proiectului sunt gratuite.