Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Ultima lună în care puteți sprijini activitatea FNTM prin redirecționarea a 20% din impozitul pe profit 04-12-2017

Urmărește-ne cu un Like pe pagina FNTM de Facebook, AICI

 

De 20 de ani Fundația Națională a Tinerilor Manageri - FNTM lucrează pentru România prin promovarea culturii manageriale moderne, bazată pe principiile fondatoare ale civilizației occidentale. În acești 20 de ani economia românească a crescut, am intrat în NATO, în Uniunea Europeană, dar mai sunt multe de făcut.

 

Codul Fiscal a introdus din 2004 o facilitate la impozitare care permite redirecționarea a 20% din impozitul pe profit datorat statului către un ONG, dar din cauza uneia dintre multiplele modificări fiscale din pachetul de măsuri adoptat recent prin ordonanță de urgență, și anume marirea plafonului de impozitare pe cifra de afaceri până la 1 milion de EUR, conform legii în vigoare de la 1 ianuarie 2018 toate companiile cu cifra de afaceri anuală de până un milion de EUR (cca. 80% din companiile din Romania)  nu vor mai putea beneficia de credit fiscal pentru cheltuielile cu sponsorizarea din 2018 în limita a minimum dintre 20% din impozitul pe profit și 0,5% din cifra lor de afaceri.

 

Astfel, dacă firma dumneavoastră are o cifra de afaceri de până la 1 milion de  EUR, mai puteți redirecționa 20% din impozitul pe profit către Fundația Națională a Tinerilor Manageri doar până la data de 31 decembrie 2017.  

 

FNTM este o organizație non-profit și neguvernamentală, înființată în 1997, cu o experiență vastă în managementul proiectelor. De-a lungul anilor, FNTM a dezvoltat, condus și colaborat în peste 35 de proiecte, cu finanțare națională sau internațională și a dezvoltat o rețea profesională de peste 800 de membri, persoane fizice și juridice, reunind experți români și străini și organizații europene partenere. Fundația este reprezentată la nivel de regiuni prin consultanți locali voluntari și a dezvoltat o rețea consolidată de traineri.

 

Aria noastră de activitate este structurată pe 6 componente: educație de afaceri și de management, management de proiecte, dezvoltare locală și regională, cooperare internaționala, evenimente pentru mediul de afaceri și implicare socială.

 

În cei 20 de ani de la inființare, FNTM a realizat peste 800 sesiuni de pregătire antreprenorială și evenimente la care au participat peste 20.000 de manageri, antreprenori, studenți, persoane din grupuri vulnerabile, funcționari publici sau viitori întreprinzători.

FNTM are o experienţă relevantă în organizarea de programe de educație şi deţine autorizare ANC ca furnizor de formare profesională în programe de competenţe antreprenoriale, lansând și administrând platforme e-Learning pentru cursurile de management și cultură antreprenorială Antreprenor, Manager și Întreprinzător în turism, care au adunat peste 5000 de cursanți. Cele 3 Programe de educație au fost promovate în țară, în Republica Moldova și în Diaspora.


FNTM a organizat 95 de conferințe regionale și naționale și a oferit consultanță personalizată în afaceri, cursuri e-Learning, soluții e-Business, e-Commerce, a realizat un portal de promovare turistică (cazarelapensiune.ro), schimburi de experiență și alte oportunități pentru peste 7.000 de beneficiari din turism și din mediul rural.

 

Participanții la proiectele și inițiativele FNTM au beneficiat de: programe de educație, consultanță personalizată în dezvoltarea afacerilor, conferințe motivaționale, misiuni economice și schimburi de experiență în străinătate, acces la educație, studii și cercetări de piață, acces la literatura de specialitate, instrumente online și offline de promovare a afacerilor. Prin intermediul membrilor, partenerilor şi beneficiarilor proiectelor noastre, am realizat şi dezvoltat cu succes reţele de cooperare cu  IMM-uri, companii, ONG-uri, autorităţi locale, manageri din administraţia publică centrală şi reprezentanţi guvernamentali.

 

De 20 de ani promovăm antreprenoriatul şi cultura managerială, bazate pe valorile fundamentale ale societăţii civilizate, și lansăm iniţiative şi instrumente inovative de educaţie şi promovare.

 


Pe lângă redirecționarea impozitului de pe profit, puteți sprijiniți activitatea FNTM și prin sponsorizarea inițiativelor nostre de dezvoltare a proiectelor de educație și oferire de burse de studiu la Programele e-Learning.

 

Puteți sponsoriza activitatea noastră până pe 31.12.2017, atât prin numerar, cât și prin virament în contul RO90BTRLRONCRT0372217301, deschis la Banca Transilvania.

 

Va rugăm să regăsiți atașat mai jos Contractul de sponsorizare.

De asemenea, am anexat un tabel in care puteți calcula care e suma totală pe care o puteți direcționa către FNTM în 2017 (plus un exemplu de calcul).

 


Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail info@fntm.ro.

Suntem recunoscători pentru sprijinul pe care, prin donația dumneavoastră, îl acordați misiunii și activităților noastre.