Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Tracia, prima fabrica de rulote din Romania, a castigat Marele Premiu la Startarium Pitch Day 28-11-2016

Startarium Pitch Day, una dintre cele mai importante competiții dedicate antreprenorilor, și-a desemnat pe 23 noiembrie câștigătorii. Evenimentul care își propune să identifice și să susțină startup-urile cu potențial din România, a avut loc la Radisson Blu, loc ce s-a transformat într-un adevărat oraș al antreprenorilor, cu peste 700 de persoane prezente. 
 
Marele Premiu de 70.000 de euro a fost adjudecat de Tracia, prima fabrică de rulote turistice și comerciale din România și din sud-estul Europei. Trofeul a fost înmânat lui Gabriel Bugnar, fondatorul startup-ului, de către Michal Szczurek, CEO ING Romania, și Vlad Craioveanu, CEO Impact Hub.
 

 
Este cea mai mare șansă pe care am avut-o până acum. Startarium îmi oferă ocazia ca acest proiect să meargă mai departe și România să fie pusă pe harta vehiculelor recreative în Europa,  a declarat Gabriel Bugnar, fondatorul startup-ului Tracia.
 
Locul 2, în valoare de 20.000 de euro, a fost adjudecat de Re.Flex, ce creează un set de senzori care ajută pacienții în partea finală a recuperării. Startup-ul a fost fondat de Camil Moldoveanu și Andrei Kluger.
 
Locul 3, în valoare de 10.000 de euro, a fost acordat Clinicii de Pediatrie Anastasia, din Piatra Neamț, singura de acest tip din regiune. Clinica, prezentată de Ilinca Nicolae, a fost recompensată și cu o Mențiune specială de 5.000 de euro din partea juriului competiției.
 
În cadrul Startarium Pitch Day și IndexAR a primit o mențiune specială, în valoare de 5.000 de euro. Fondată de Răzvan Boldiș, IndexAR este o platformă și o aplicație de realitate augmentată care dă posibilitatea producătorilor mici și mijlocii să aducă produsele în fața clienților lor.
 
Cele 10 startup-uri finaliste care și-au susținut afacerile pe scena Startarium Pitch Day sunt: Bill me, Tracia, Limitless, IndexAR, Clinica Pediatrică Anastasia, YTranslations, Native Box, Printoteca, Re.Flex, Menuo.
 

Pentru mai multe detalii, vizitați startarium.ro