Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

The Vast&The Curious, 22 mai: Invitat Iulian Stanciu 10-05-2018

 

The Vast&The Curious este o inițiativă prin care Andreea Roșca poartă conversații cu antreprenori, inovatori și pionieri cu povești remarcabile.


 

Iulian Stanciu este invitatul din 22 mai 2018, ultima ediție The Vast&The Curious din acest sezon.
 

În 2009, Iulian a cumpărat eMag de la fondatorii companiei. Câțiva ani mai târziu, a vândut pachetul majoritar către fondul sud-african Naspers.

eMag e azi una dintre cele mai mari platforme online din regiune, iar Iulian este în gentrul unui grup de companii cu una dintre cele mai rapide rate de creștere. E unul dintre cei mai admirați oameni de business din România. O conversație despre de ce e viteza esențială, cum să iei decizii și să dai oamenilor libertate, chiar atunci când pot greși.

 


AICI vă puteți rezerva un loc la evenimentul din 22 mai.


 

La evenimentele The Vast&The Curious, Live în fața audienței, pe scena Teatrului Apollo111, interviurile merg dincolo de tot ceea știm sau credem că știm despre succes. The Vast&The Curios este o explorare ”pe viu” a gândirii și experienței umane din spatele performanței.

Dacă vă întrebați ”Cum au reușit, de fapt, acești oameni?”, aceasta e ocazia de a vă conecta direct cu victoriile, căderile, strategiile, practicile, fricile și emoția din aventura de a construi ceva care contează. Și de a vă regăsi cu cei asemenea vouă, tribul curioșilor care explorează lumea pentru a găsi ceea ce contează pentru ei.

Andreea Roșca este jurnalist, antreprenor, co-autor al cărții Cei care schimbă jocul, creator al atelierelor de gândire antreprenorială Effectuation și al unei foarte populare serii de interviuri cu fondatori de companii inovatoare.


Sursa: www.andreearosca.ro