Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Testimoniale de la absolventi Programe e-Learning, sustenabilitate Rural-Manager si Rural-Antreprenor 11-12-2014

Testimoniale de la cursantii participanti la Programele e-Learning FNTM de educatie antreprenoriala si de management, in perioada de sustenabilitate a proiectelor Rural-Manager si Rural-Antreprenor

 

Va multumim tuturor pentru aprecieri si va uram mult succes in continuare!

 

„Vreau sa va spun ca mi-a facut foarte mare placere sa urmez aceste cursuri de educatie manageriala si antreprenoriat si vreau sa va spun ca mi-a schimbat semnificativ modul in care vad lucrurile in viata de zi cu zi si pe aceasta cale vreau sa va multumesc foarte mult dumneavoastra si Fundatiei Nationale a Tinerilor Manageri pentru oferirea acestei burse! Va multumesc si va doresc toate cele bune!
Draghici Adrian, Olt, absolvent RA

 

“Programul de Educatie Manageriala este foarte complex, extrem de bine structurat iar informatiile sunt de actualitate. Va felicit pentru acest fapt!”
Bencze Marta Iozefina, Galati, cursant RA

 

“Mi-a facut deosebita placere sa parcurg acest proiect si sunt foarte incantat ca am reusit sa-l finalizez. Pe acesta cale doresc sa felicit toti realizatorii acestui proiect si, totodata, cred ca aceste lucruri ar prezenta un real folos pentru multe persoane.
Fer Andrei, Salaj, absolvent RA

 

„Va multumesc pentru posibilitatea de a parcurge acest curs. M-a ajutat foarte mult pe plan profesional si sper ca in viitor sa pot aplica ceea ce am scris in acest proiect si in realitate.”
Amalia Matyas, Salaj, absolvent RA

 

„Tin sa multumesc Fundatiei Nationale a Tinerilor Manageri pentru sprijinul acordat, pentru informatiile pretioase care mi-au fost aduse la cunostinta si pentru ca am avut ocazia sa invat ceva care cred ca imi va fi de folos pe viitor.”  
Bologa Marius, Salaj, absolvent RA

 

„Va multumesc pentru amabilitatea cu care m-ati ajutat de fiecare data si cu siguranta voi recomanda aceste cursuri si altora, pentru a se bucura si ei de acestea! Va multumesc pentru ca mi-ati oferit aceasta oportunitate!” 
Chendru Coralia, Constanta, absolvent RM

 

„Va multumesc! A fost o experienta interesanta, iar testele de peste 40 de intrebari sunt deosebit de grele, dar asta-i frumusetea provocarii!”
Eduard Manta, Constanta, absolvent RM

 

„Va multumesc frumos pentru diploma si sper sa aveti succes pe viitor cu acest program si sa aveti cati mai multi participanti la acest curs care sa fie dornici de a invata”.
Ciobotea Radu Ilie Gabriel, Gorj, absolvent RA

 

„Va multumesc pentru ca am putut face parte din aceasta echipa minunata si pentru ca ati fost ingaduitori cu mine, lasandu-ma mai mult timp pentru a finaliza testele si proiectul. Nu in ultimul rand, voiam sa spun ca mi-a fost de mare ajutor acest curs, aici am pus bazele cunostintelor mele pentru a putea face mai tarziu o cariera din asta, cu siguranta le voi recomanda si cunostintelor mele acest curs.”
Pirvu Iuliana Catalina, Olt, absolvent RA.

 

In urma obtinerii bursei pentru studiu in domeniul antreprenoriatului am inceput de curand studierea cursurilor. Vreau sa va multumesc pentru aceasta oportunitate, cursurile sunt foarte practice, imi place faptul ca teoria este imbinata cu reportaje, filmulete si diferite citate despre antreprenoriat, afaceri etc. Este atat de motivational fiecare curs, ma motiveaza sa-mi doresc mai mult deschiderea propriei afaceri. Va multumesc mult!”

Chiper Nina, Republica Moldova, cursant RA

 

„Vreau sa va spun c-am parcurs o parte din program, sunt foarte placut surprinsa, totul este bine gandit, se poate asimila cu usurinta. Felicitari! Va multumesc!” Ane-Marie Conciu, Spania, cursant RM

 

„Raspunsul prompt al domniilor voastre este sincer apreciat.”

Mihaela Ungureanu McKendrick, Anglia, cursant RM

 

„A fost un program practic, constructiv si mi-a placut.”

Petric Denisa, Salaj, absolvent RM

 

„Am primit diploma, va multumesc foarte mult si va asigur ca, intr-adevar, am avut ce invata din cursurile dumneavoastra!”
Irimia Vasilica, Bacau, absolvent RM.

 

Va multumesc mult pentru sansa acordata de a-mi insusi cunostinte in domeniul managementului! Cu siguranta cursurile se vor dovedi utile in dezvoltarea unei afaceri.”
Florina Sandu, Prahova, absolvent RA.

 

Va multumesc pentru colaborare, pentru sprijin si pentru cuvintele frumoase de incurajare.
Adrian Florin Ionescu, Bucuresti, absolvent RA

 

Programul dumneavoastra de instruire m-a impresionat prin diversitatea aplicatiilor dar și prin profunzimea lecțiilor. Din punctul meu de vedere, acest program nu doar oferă cunostinte, ci si o lectie de viata. Sunt mandru ca am participat la acesta!
Modan Marius Catalin, Dolj, absolvent RA

 

Va multumesc pentru oportunitatea de a urma si finisa cursurile „Programului e-Learning de instruire manageriala si consultanta Rural-Manager". Acest program mi-a fost foarte util si imi va fi mai departe. Va urez succes si longetivitate in ceea ce faceti!
Vasile Calmatui, Republica Moldova, absolvent RM

 

Va multumesc ca reactionati atit de rapid la mesajele noastre si sint foarte entuziastata de continutul cursului. M-am asteptat la altceva, insa am fost surprinsa de continutul temelor, de cit de atractive sint atit ca continut cit si ca organizare.

Sint foarte multumita de calitatea cursului si de continutul temelor. Mi-a placut foarte mult ca evaluarile care precedau fiece tema imi dadeau rezultatul corect imediat, ceea ce ma ajuta sa ma verific singura. In fiece zi ard de curiozitate sa studiez macar o tema.

As dori sa stiti ca esentialul nu est punctajul pe care l-am acumulat sau certificatul pe care il vor primi participantii, ci posibilitatea acordata, placerea si informatia extrem de utila pe care am primit-o studiind acest curs. Va multumesc mult, multa bafta in continuare.
Zlotea Aurelia, Republica Moldova, cursant RA

 

Am avut marea placere sa particip in acest minunat proiect on-line. Sincer, sunt foarte fericit ca am acumulat o experienta vasta in domeniul stiintelor economice si atitea lucruri noi care sigur sunt si vor fi necesare in viitor. Multumesc nespus de mult tuturor profesorilor si asistentilor, in special, cit si tuturor celor care sunt implicati in acest program on-line, in general. Va multumesc mult ECHIPA "Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri"! O zi buna si succese in toate.                    

Adrian Sirbu, Republica Moldova, absolvent RM