Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Start-up Urban: Datele conferințelor de informare, motivare și promovare a antreprenoriatului 02-04-2018

În următoarele săptămâni se vor desfășura Conferințele de informare, motivare și de promovare a antreprenoriatului din cadrul proiectului Start-up Urban, derulat de FNTM ca lider de consorțiu, în parteneriatul cu Municipiul Alba Iulia, SC EDUKADO SRL și Asociația pentru Promovarea Responsabilității Sociale a Companiilor - APRSC. 

 


Datele conferințelor gratuite sunt următoarele:

 

- 5 aprilie, Sfântu Gheorghe, județul Covasna, la Sala Orchidea Events Center, între orele 12:00 și 17:00

12 aprilie, Brașov, la Hotel Aro Palace, între orele 16:00 și 20:00 

- 14 aprilie, Miercurea Ciuc, în Sala de Conferințe a Casa Corpului Didactic "Apáczai Csere János", între orele 14:00 și 19:00

- 16 aprilie, Alba Iulia, la Hotel Transilvania, între orele 14:00 și 19:00 

- 17 aprilie, Sibiu, la Hotel Stefani, Calea Turnișorului nr. 36, între orele 12:00 și 18:30 

- 18 aprilie, Târgu Mureș, Sala Europa, Piața Victoriei nr. 28-30, între orele 9:00 și 15:30

 


Avem deja confirmările de participare ale unor antreprenori, oameni de afaceri de succes și ale experților noștri, gata să răspundă tuturor întrebărilor legate de proiect, de modalitățile de realizare a unui plan de afacere viabil, dar și despre oportunități și riscuri în noile afaceri.
 

Conferințele vor avea un puternic conținut motivațional urmărind ca cei interesați să-și clarifice posibilele opțiuni de participare la programele de educație antreprenorială Start-up Urban și de sprijin în vederea demarării unei afaceri pe cont propriu.
 

Participanții la conferințe vor fi informați asupra oportunităților oferite prin proiect, asupra criteriilor de evaluare și selecție, asupra desfășurării Concursului de planuri de afaceri.


Invităm persoanele din județele regiunii Centru, interesate de lansarea unei afaceri în mediul urban, să participe la Conferințele gratuite de informare Start-up Urban!

  •  

 

Înscrierile, știți deja, se fac la experții noștri din fiecare județ: startup.fntm.ro/contact


 

Pe pagina de Facebook a proiectului am creat evenimente dedicate fiecăreia dintre conferințe:

fb.com/StartupUrbanCentru/events.

 

Vă invităm să le consultați.
Aici vom încărca în timp real, de îndată ce sunt definitivate, toate detaliile legate de agendă, speakeri, loc de desfășurare etc. 

În aceste zile se pot depune dosarele de înscriere la formare în competențe antreprenoriale (deadline 21 aprilie), formare care vă asigură șanse sporite la Concursul de planuri de afaceri din toamnă.

Vă reamintim pașii care sunt de urmat, documentele ce trebuie depuse, detaliile procesului de evaluare și calendarul tuturor acestor acțiuni: Calendar și documente pentru înscriere și selecție.

 

 


Denumirea oficială a proiectului este „Start-up Plus - Antreprenoriat Urban în Centrul Țării”, cod 104643, proiect co-finanțat din Fondul Social European (FSE), prin Programul Operațional Capital Uman 2014 - 2020.

Proiectul „Start-up Plus - Antreprenoriat Urban în Centrul Țării” se desfășoară pe o perioadă de 36 luni, respectiv 22 ianuarie 2018 - 21 ianuarie 2021, în Regiunea Centru (județele Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș, Sibiu) și are drept obiectiv general dezvoltarea antreprenoriatului în regiunea Centru, prin creșterea nivelului de educație antreprenorială a minimum 312 persoane, sprijinirea înființării a 54 afaceri cu profil non-agricol în mediul urban și crearea a minimum 108 noi locuri de muncă. Valoarea totală eligibilă a proiectului este de 13.367.049,19 lei dintre care valoare eligibilă nerambursabilă FSE 11.328.462,16 lei și valoare eligibilă neramburabilă din Bugetul național 1.987.908,46 lei.