Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Sprijiniti activitatea FNTM! 11-08-2016

Urmărește-ne cu un Like pe pagina FNTM de Facebook, AICI.

 

De 20 de ani lucram pentru Romania prin promovarea culturii manageriale moderne, bazate pe principiile fondatoare ale civilizatiei occidentale. In acesti 20 de ani economia romaneasca a crescut, am intrat in NATO, in Uniunea Europeana, dar mai sunt multe de facut. Multumim pentru sprijinul oferit cauzei noastre.


Daca doriti sa sustineti misiunea FNTM, puteti sponsoriza activitatea noastra, atat prin numerar, cat si prin virament in contul RO90BTRLRONCRT0372217301, deschis la Banca Transilvania, Bucuresti, in conformitate cu legislatia in vigoare.


Mai jos regasiti modelul de contract de sponsorizare pentru completare si transmitere catre FNTM.

 

Multumim persoanelor care au sponsorizat si au sprijinit de-a lungul timpului activitatea curenta a Fundatiei Nationala a Tinerilor Manageri.

 

Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri este o organizatie non-profit si neguvernamentala, infiintata in 1997. La nivel national, am dezvoltat o retea profesionala de peste 800 de membri, persoane fizice si juridice, reunind experti romani si straini si organizatii europene partenere. Fundatia este reprezentata in fiecare judet prin consultanti locali voluntari, a dezvoltat o retea consolidata de traineri.

 

Am realizat peste 800 sesiuni de pregatire si evenimente la care au participat peste 15.000 de manageri, antreprenori, studenti, persoane din grupuri vulnerabile, functionari publici sau viitori intreprinzatori. FNTM detine experienta vasta in managementul proiectelor, a dezvoltat, condus si colaborat in peste 30 de proiecte, cu finantare nationala sau internationala.

 

Am lansat si administram platforme e-Learning pentru programele de management si cultura antreprenoriala Antreprenor, Manager si Intreprinzator in turism, cu peste 5000 de cursanti.

Am dezvoltat magazinul online de educatie www.Edusa.ro, platforme de promovare a afacerilor www.ruralantreprenor.ro, portalul de informare turistica si de rezervari online www.cazarelapensiune.ro  si agentia de turism www.tripdor.ro.