Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Seminarul Lead your Life la a IV-a editie, in 2 aprilie la Bucuresti 20-03-2014FNTM va aduce la cunoștință: Young Professionals Club organizează seminarul gratuit de dezvoltare personală „Lead Your Life”, miercuri 2 aprilie, ora 19:00, la Hotel Marshal Garden 5*, București.


O nouă ediţie Lead your Life 4.0 se pregăteşte pentru tine! Evenimentul care a reunit peste 400 de oameni cu potenţial de dezvoltare, cu întrebări şi dorinţa de a deveni mai buni, revine pe 2 aprilie!

Dacă ai întrebări şi cauţi răspunsuri, dacă nu ştii încotro te îndrepţi şi ce trebuie să faci ca să-ţi atingi obiectivele, atunci Lead your Life este pentru tine!

Participarea la seminarul Lead your Life reprezintă primul pas în procesul creşterii productivităţii, stabilirii obiectivelor şi atingerii performanţei. Lead your Life îţi oferă instrumentele necesare dezvoltării tale, însă tu eşti cel care trebuie să acţioneze.

Lead your Life este un seminar gratuit, intensiv, ce-ţi prezintă în 2 ore strategii de efienticizare a obiectivelor şi principii pentru a-ţi conduce viaţa în direcţia corectă, îmbinându-le cu elemente practice ce îţi vor aduce un plus de energie și productivitate. Nu rata această oportunitate extraordinară de dezvoltare personală care vor valora cât 10h de mentoring!

Lead Your Life îți dezvăluiecheia succesului creându-ți mediul potrivit încare să-ți formezi noi obiceiuri ce-ți vor conduce viața în direcția corectă. Dragoș Barbălată, va trece prin 4 module demo cu publicul său pentru ca în cele 2 ore, aceștia să învețe cât pentru 10, prin metode practice de a fi mai energic și mai productiv, de a ieși din zona de confort și de a construiîn jurul lor relații autentice prin 80% practica și 20% teorie.

De ce este gratuit?

Pentru că oricum nu este 100% gratuit. Tu plătești cu timpul tău (2 ore), care suntem convinși că este prețios.

Young Professionals Club este o organizație nonguvernamentala cu o experienta de 5 ani de zile care are drept misiune crearea unei comunități de profesioniști și dezvoltarea acestora, targetul nostru fiind persoane cu vârste cuprinse între 25 - 35 ani.

Asociația YPC crede cu tărie în comunitatea Young Professionals ca o metodă potrivită de a dezvolta un spațiu al dialogului bazat pe schimbul de idei și experiențe. Prin activitățile derulate, YPC își dorește săîși lase amprenta nu doar asupra membrilor săi, dar și asupra societății, prin implicarea în activități îndrăznețe și productive.

Ne dorim să realizăm o schimbare în societatea româneasca în mentalitatea, modelele pe care aceasta le promovează și toleranța privind proiectele cu impact social. Considerăm că punctul de plecare în această schimbare trebuie să fie la nivel de individ.” Președintele YPC, Dragoș Barbălată

Consultati Mapa evenimentului:

 

Persoana de contact: Irina Ditu, Project Manager
Tel.: +40 748 202 510
E-mail: irina.ditu@youngprofessionals.ro
Site: www.youngprofessionals.ro
Link: http://www.youngprofessionals.ro/eveniment/lead-your-life.html