Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Reprezentanti din Ministerul Fondurilor Europene participa la conferinta "Pregatire 2014-2020" 17-03-2014Pe data de 25 martie va avea loc, la Athenee Palace Hilton-Bucuresti, Conferinta de afaceri ’’Pregatire 2014-2020. Studii de caz, Probleme, Solutii, Oportunitati’’.
 
Reprezentanti la varf din Ministerul Fondurilor Europene au confirmat participarea, Dl Ministru Eugen Teodorovici si D-na Mihaela Toader, Director Unitate de Analiza, Programare si Evaluare Ministerul Fondurilor Europene.


Vor fi prezente, de asemenea, doamna Violeta Alexandru, Directorul Institutului pentru Politici Publice si reprezentantul BERD, Miruna Gala, Associate Banker . Mai multe detalii despre speakerii care vor fi prezenti la conferinta gasiti in Agenda atasata.

La conferinta s-au inscris peste 40 de Primarii si Consilii Judetene, dar si reprezentanti ai bancilor, consultantilor, furnizorilor de utilitati si alte companii private.

Evenimentul va aborda atat ce s-a realizat pana acum, proiecte de succes pe fonduri europene, probleme intampinate si solutiile adoptate, cat care sunt asteptarile pentru urmatoarea perioada de finantare. Vor fi prezentate alte Instrumente pentru atragerea de investitii:  Parteneriatul public privat cu avantaje si neafectarea gradului de indatorare, alocarea riscurilor si contributiile partilor in cadrul proiectului, modele de parteneriat public privat pentru diverse tipuri de proiecte, precum si alte instrumente si metode de cofinantare si prefinantare - studii de caz, determinarea capacitatii de finantare.


Daca doriti sa participati, aveti aici formularul de inregistrare si mai multe informatii. 

Speram sa va regasim printre invitatii la acest eveniment in urma acestor ultime informatii.