Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Premii in cadrul Programului Antreprenori romani de pretutindeni | MAE - Repatriot RBL - FNTM 16-12-2016
Programul “Antreprenori romani de pretutindeni” este dedicat romanilor din strainatate.
 

Acesta a fost lansat la 1 iulie 2016 de Ministerul Afacerilor Externe - Departamentul Politici pentru Relatia cu Romanii de Pretutindeni (MAE - DPRRP), in parteneriat cu Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri - FNTM si Re>Patriot - proiect al Romanian Business Leaders - RBL. 
Prin Program au fost alocate pana in 300 de burse gratuite pentru Programele e-Learning FNTM si premii Repatriot-RBL: carti, 3 sesiuni de mentorat si 3 sejururi in Romania.

La Program au aplicat peste 385 de doritori in luna iulie, dintre care, in urma raspunsurilor si verificarii eligibilitatii, au fost inscrise 268 de persoane la cursuri online.

 

268 de persoane studiaza gratuit Programele e-Learning FNTM, de educatie in management si cultura antreprenoriala: Antreprenor, Manager si Intreprinzator in turism.

Programele de educatie se studiaza prin intermediul platformelor e-Learning www.edusa.ro, respectiv elearning.intreprinzatorturism.ro, lansate si dezvoltate de FNTM.

Dintre cursanti, 19 persoane au absolvit deja Programele e-Learning si au primit Diplome de absolvire sub egida FNTM, in cadrul parteneriatului MAE-Repatriot RBL-FNTM.

Indemnam si ceilalti cursanti sa absolve testele online din cadrul Programelor de educatie.

 

Repatriot-RBL ofera premii pentru cursantii care au dorit sa realizeze si sa transmita planuri de afaceri, pana la 30 octombrie. Premiile oferite sunt:

• carti de antreprenoriat - “Ghidul Practic pentru Antreprenori” sau “Cei care schimba jocul

• 3 locuri pentru mentorat tehnic cu lideri romani de business din proiectul Re>Patriot, pentru cele mai bune planuri de afaceri

• 3 sejururi in Romania oferite de Green Village, prin Repatriot, selectate aleator prin aplicatie online.

 

La aceasta competitie au aplicat 6 persoane prin trimiterea unui plan de afacere la adresa office@repatriot.ro, pana la 30 octombrie 2016:

- Naum Elena, Spania - Plan de afacere Divertyland Elly, organizare evenimente 

- Stirbet Nicu, Republica Moldova - Plan de afacere Complex etno-cultural Valeni, raionul Cahul 

- Orzata Daniela, Egipt - Plan de afacere Galeria Artizan

- Badr El-Din Cerasela, Emiratele Arabe Unite - Plan de afacere Construire Complex turistic in Voineasa, Valcea

- Chirila Sorin, Spania - Plan de afacere Prepelita de Henares

- Buda Gabriela, Franta - Plan de afacere Romania Speaks English, teste de engleza.

 

Fiecare dintre cele 6 participanti vor primi din partea Repatriot-RBL una dintre cartile de antreprenoriat “Ghidul Practic pentru Antreprenori” sau “Cei care schimba jocul”, la alegere.
 

 

Reprezentati ai MAE, Repatriot-RBL si FNTM, au evaluat cele 6 planuri de afacere transmise si au desemnat persoanele cu cele mai bune 3 planuri de afacere care vor beneficia de mentorat online:

1.       Chirila Sorin, Spania - Prepelita de Henares

2.       Buda Gabriela, Franta - Romania Speaks English

3.       Orzata Daniela, Egipt - Galeria Artizan

 

In urma extragerii aleatoare din 15 decembrie, prin aplicatia random.org, la care au participat toate cele 6 persoane care au trimis un plan de afaceri, cei 3 castigatori ai sejururilor oferite prin Repatriot, de Green Village sunt:

1. Stirbet Nicu

2. Buda Gabriela

3. Orzata Daniela

Vezi inregistrarea extragerii prin random.org.


Felicitam castigatorii si va multumim pentru participare!
 

Participantii la competitia planurilor de afacere si castigatorii premiilor vor fi contactati de echipa Repatriot pentru acordarea premiilor.

Detalii despre lansarea Programului Antreprenori Romani de Pretutindeni.