Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Pilkington Ratiu Business School ofera o bursa de 1.200 de euro unui tanar manager din cadrul FNTM 18-01-2013
Fundatia caritabila Ratiu, infiintata la Londra in 1979 de catre Ion Ratiu si sotia sa, ofera o bursa de 1.200 de euro unui tanar manager din Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri care aplica si este acceptat la Pilkington Ratiu Business School.
 
Pilkington Ratiu Business School  este o scoala de management infiintata de Fundatia Ion Ratiu, cu profesori formati la cele mai prestigioase scoli din lume, cum ar fi Harvard, INDEAD Columbia si Ashridge Business Schools. Scoala ofera cursuri de inalta calitate, la nivelul unui MBA, iar bursa oferita tanarului manager FNTM este un curs Executive MBA cu o durata de 18 luni. Participantii vor dobandi deprinderi intr-un mediu multilingv, ce vor aduce un plus de valoare in organizatiile in care activeaza, si nu in ultimul rand, isi vor maximiza contributia personala adusa societatii si viitorului.
 
Scoala pune foarte mult accentul pe dezvoltarea aptitudinilor in domeniul finantelor si strategiei, esentiale unui management de success, indiferent de domeniu. Recrutarea viitorilor stundenti se face exclusiv pe baza de invitatie, pentru a asigura crearea unui mediu de invatare cat mai provocator si competitiv.
 
Participantii vor invata de la profesori prestigiosi, dar si unii de la altii, avand in vedere mediile de provenienta si experienta foarte variate. De asemenea, vor invata din proiecte din cadrul unor companii, parte integrata a curriculei PRBS, si cu ajutorul vorbitorilor invitati, oameni provocatori si adesea controversati.    
 
Aceasta este a doua editie a programului Executive MBA, dupa ce prima editia s-a bucurat de un succes foarte mare. Programul se vrea unul de nisa si pune accentul pe calitate, nu pe cantitate.
 
Pentru mai multe detalii despre proiect, consultati brosura PRBS
 
Pentru a aplica va rugam sa contactati Directorul executiv al PRBS, Razvan Orasanu, la adresa de e-mail r.orasanu@prbs.eu .