Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Peste 1500 de noi cursanti in cadrul Programului de Educatie Manageriala 22-04-2013

 

 In contextul in care tehnologia si educatia de inalta calitate devine parte integranta a fiecarui element al mediului de afaceri, noua generatie de antreprenori opteaza pentru educatia online ca solutie pentru dezvoltarea propriilor competente si viabilitatea pe termen lung a propriilor afaceri.

Daca aveti spirit antreprenorial si doriti sa va optimizati abilitatile manageriale, atunci va invitam sa va inscrieti la Programul de Educatie Manageriala 2013. 

Peste 1500 de actuali si viitori antreprenori au ales sa se inscrie in noua serie de cursanti. Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri transmite, pe aceasta cale, felicitari pentru initiativa si perseverenta cursantilor din cadrul programului.

Acesta se desfasoara pe o perioada de 6 luni, prin intermediul unui portal inovativ, ce contine o platforma de e-Learning, consultanta si networking si o platforma e-Business de promovare a produselor si serviciilor beneficiarilor.

Programul de Educatie Manageriala este structurat in doua cursuri, RURAL-Antrerprenor si Rural Manager, cei interesati putand opta pentru unul dintre ele.

Cursul RURAL-Antreprenor ofera oportunitatea parcurgerii a 7 module de cursFirma si mediul economic, Antreprenoriat si inovare, Managementul afacerii, Marketingul afacerii, Finantele si contabilitatea afacerii, Comunicare si negociere si IT pentru afaceri, concepute de o echipa de profesori experimentati care vor acorda asistenta cursantilor prin intermediul forum-ului.

Cursul Rural Manager ofera instrumentele pentru dezvoltarea unei afaceri de succes prin parcurgerea a5 module de cursPlan de afacere, Management Financiar, Management strategic, Management de proiect si Initiere IT pentru afaceri.

Platformele online si cursurile au fost dezvoltate de FNTM impreuna cu partenerii: Bfz gGmbH Germania(www.bfz.de), SIVECO Romania (www.siveco.ro) si Asociatia Euro<26 (www.euro26.ro), in cadrul unor proiecte complementare europene.

Pe parcursul conferintelor de diseminare a rezultatelor proiectului „Intreprinzatori in turism – Pensiuni in Romania”, organizate de FNTM in luna aprilie, absolventii programului e-Learning din cadrul proiectului au manifestat un interes semnificativ in continuarea formarii antreprenoriale. In acest sens, programul de educatie manageriala a devenit unul din punctele centrale ale conferintelor, absolventii cursului de turism dorind sa isi completeze cunostintele sub acelasi format.

Instruirea prin e-Learning ofera o gama larga de beneficii, printre care:

·         utilizarea unor cursuri dinamice si intuitive, avand posibilitatea autoevaluarii permanente;

·         comoditatea si usurinta in invatare, cu posibilitatea personalizarii invatarii;

·         studiul in ritmul propriu al cursantului, fara instructor permanent, reduce stresul cu peste 50%;

·         accesarea cursului oricand si de oriunde, prin intermediul Internetului.

In plus, cursantii Programului de Educatie Manageriala au ocazia de a interactiona cu ceilalti membrii ai comunitatii de afaceri (seriile mai vechi de absolventi, profesorii si consultantii asociati ai Programului alaturi de seriile noi) si, de asemenea, li se ofera oportunitatea de a-si promova produsele si serviciile prin cele doua platforme dedicate promovarii si comertului electronic: catalogul e-Business si platformae-Commerce.

Conditiile de absolvire a  Programului sunt:

·         parcurgerea lectiilor;

·         promovarea testelor cu un procent de cel putin 70% la fiecare baterie de teste intermediare sau finale;

·         in final, redactarea si trimiterea unui proiect aplicativ la una dintre materiile de curs pentru care vor primi indrumare si nota de la unul dintre de profesorii titulari.

Misiunea Fundatiei Nationale a Tinerilor Manageri este de promovare a culturii manageriale moderne in societatea romaneasca, in spiritul economiei de piata. Dupa entuziasmul primelor serii si succesul reputat de cursantii Programului de Educatie Manageriala dupa absolvire, ne-am decis sa extindem programul si va invitam sa invatati sa conduceti o afacere si sa va conduceti pe dumneavoastra!

Inscrierea in programul de educatie manageriala se poate face:

-          pentru Cursul RURAL-Antreprenor, prin completarea formularului electronic de aici.           

-          pentru Cursul Rural Manager, prin completarea formularului electronic de aici.            .         

Taxa de participare la curs: 1000 RON. Taxa se poate plati in contul RO64 BRDE 410SV21616924100.

Pentru elevi/studenti/someri, FNTM poate oferi o bursa care sa acopere 90% din costuri, taxa ramanand de 100 lei. Cetatenii Republicii Moldova pot beneficia de burse gratuite. Pentru a aplica in vederea obtinerii unei  burse se trimite o scrisoare de intentie la adresa antreprenor@fntm.ro.

Cei interesati sa devina consultanti in vanzari, sunt rugati sa ne contacteze la adresa de mai sus.

Pentru mai multe detalii cu privire la oferta de educatie FNTM si pentru inscriere, va invitam sa vizitatiFNTM – Program de Educatie Manageriala.