Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Newsletter aprilie 2016 ūüď® TeCOMM, discount 25% | Access MBA | Surse de finantare | 2% pentru FNTM 15-04-2016
*|MC:SUBJECT|*
View this email in your browser
Bucurestiul devine locul de joaca al tehnologiei in luna mai!


Bucurestiul ajunge pe harta marilor orase ale lumii care au propriul eveniment de tehnologie, prin Bucharest Technology Week. Dupa Londra, New York si Berlin, capitala Romaniei va gazdui intre 23 si 29 mai peste 40 de evenimente pe teme de inovatie, folosirea tehnologiei in marketing, solutii IT pentru companii, developeri si start-up-uri. 

Edusa.ro, initiativa FNTM, partner event BTW

Mai multe detalii...

Gala Forbes 30 sub 30 celebreaza si in 2016 liderii noii generatii
Joi, 14 aprile 2016, are loc o noua editie a Galei 30 sub 30, la Sala Lapidarium a Casei Filipescu-Cesianu. Evenimentul celebreaza reusitele tinerilor lideri sau antreprenori si le recunoaste meritele in domeniile in care activeaza, de la business, IT, sport, muzica sau arta.

Detalii...
TeCOMM Bucharest, 21 aprilie

Te invitam pe 21 Aprilie la TeCOMM Bucuresti, evenimentul de eCommerce care iti va arata cele mai noi tool-uri si tactici eficiente de promovare, strategii de orientare catre client si loializarea acestuia pentru business-ul tau online.
Pana pe data de 18 Aprilie, membrii si partenerii FNTM beneficiaza de 25% discount fata de pretul integral afisat pe site, folosind la inscriere codul promo TecTNFM25.

Mai multe detalii si inscriere ...

Catalogul surselor de finantare pentru luna aprilie 2016 
Consultati Catalogul surselor de finantare actualizat in aprilie 2016, ce contine cele 4 sectiuni adresate societatilor comerciale, autoritatilor publice, organizatiilor neguvernamentale si universitatilor.
2% pentru FNTM - Sustineti cultura manageriala!
Daca doriti sa sustineti misiunea Fundatiei, puteti directiona 2% din impozit catre FNTM. Formularele 200 si/sau 230 se pot trimite catre administratia financiara pana la 25 mai 2016.
Pentru detalii si formulare, click aici.
Access MBA | Liderul mondial in evenimente MBA fata in fata vine la tine


Intalneste fata in fata scoli de afaceri de top, in 9 mai 2016, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, intre orele 16:30 si 22:00.
In exclusivitate la acest eveniment: Zeci de scoli internationale de afaceri de cel mai inalt nivel, intr-un singur loc; Intalniri individuale cu Directorii de Admiteri care vor raspunde la intrebarile tale; Conferinte MBA interactive; Sesiuni de consiliere cu consultanti Access MBA pentru a discuta proiectul tau de MBA; Pregatire si ateliere GMAT; Multiple oportunitati de burse (in total peste 1 milion de Euro).

Detalii si Inregistrare aici... 
FNTM partener media ACCESS MBA

A treia editie a Conferintei IFS (25 mai) - noutati legate de analiza produselor alimentare si nealimentare

Profesionistii din domeniul managementului calitatii sunt asteptati pe 25 mai 2016, la cea de a treia editie a conferintei IFS, desfasurata la Hotel Caro din Bucuresti. Evenimentul este dedicat ultimelor noutati in domeniu, precum si analizei produselor alimentare si nealimentare din perspectiva IFS.

Detalii si inscrieri...

Bursa de Valori Bucuresti, la un pas de statutul de Emerging Market

FTSE Russell, una dintre cele mai importante institutii internationale care analizeaza pietele de capital, in cea mai noua evaluare a pietei de capital din Romania, spune ca aceasta indeplineste toate criteriile necesare promovarii in categoria superioara, cu o singura exceptie - criteriul de lichiditate. Anuntul reprezinta un succes major, care ne plaseaza la un pas distanta de a fi inclusi pe “Lista scurta“ de catre institutia de evaluare internationala, un obiectiv strategic al Bursei de Valori Bucuresti, cu sanse ridicate sa atraga un val de aprecieri si imbunatatirea perceptiei comunitatii internationale asupra Romaniei, scrie economiczoom.ro.
Detalii aici...

Urmariti-ne si pe Facebook! 
Facebook.com/FNTM.RO  
Facebook,
Facebook,
YouTube,
YouTube,
Twitter,
Twitter,
LinkedIn.
LinkedIn.
Clubul de afaceri FNTM

Telefon: 0723.186.028
Share
Tweet
Forward
FundaŇ£ia NaŇ£ionalńÉ a Tinerilor Manageri¬†

Email: info@fntm.ro
Web-site: www.fntm.ro
Adresa:¬† Dumbrava RoŇüie 2, BucureŇüti, Rom√Ęnia

unsubscribe from this list    update subscription preferences