Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Newsletter 2 noiembrie 2016 ūüď® Cunoasteti romani din Diaspora? Recomadati-le Sondajul FNTM! | Romania pe locul 36 in topul Doing Business 2017 | Access MBA | 14-11-2016
*|MC:SUBJECT|*
Deschideti acest email in browser

Locuiesti in strainatate si iti doresti sa revii acasa pentru a demara o afacere?

Ai prieteni in Diaspora care doresc sa se intoarca in tara? 

 
FNTM realizeaza o cercetare despre nevoile de formare si de consultanta ale romanilor care locuiesc in strainatate si care doresc sa initieze o afacere in Romania. Acestia poti primi, din 2017, subventii in valoare de maxim 40.000 de euro prin apelul ‚ÄúDiaspora Start-up‚ÄĚ.

Completeaza sondajul nostru sau recomanda-l cunoscutilor din Diaspora:
https://goo.gl/Hai1Yk


FNTM intentioneaza sa depuna un proiect pe apelul Diaspora Start-up, pentru a fi administrator de schema de antreprenoriat. Prin completarea acestui sondaj te preinscrii in grupul tinta si, in cazul in care proiectul va fi selectat pentru implementare, vei fi contactat de echipa noastra.

Prin completarea sondajului pana la 14 noiembrie 2016, oferim prin tragere la sorti, 5 premii FNTM, programe e-Learning Intreprinzator in turism si Antreprenor. Regasiti detalii in articol.

Informatiile furnizate vor fi prelucrate statistic asigurandu-se anonimatul.

Am postat sondajul si pe Facebook, iar daca doresti ne poti sustine cu like si share catre prieteni: www.facebook.com/FNTM.RO. 

Iti multumim!
Romania pe locul 36 din 190 de tari, in topul Doing Business 2017 al Bancii Mondiale 

Studiul Bancii Mondiale - Doing Business in Romania, pentru 2017, pozitioneaza tara noastra pe locul 36 din 190 de tari.
Rapoartele Doing Business se realizeaza anual si reflecta cat de usor sau dificil este pentru un antreprenor sa infiinteze sau sa conduca o afacere, din perspectiva reglementarilor fiscale.
Raportul in limba engleza poate fi descarcat din articol.
Mai multe detalii...

Access MBA: Eveniment international la Bucuresti | 19 noiembrie 2016 

Te invitam sa faci cunostinta cu cele mai bune scoli de afaceri din lume la Bucuresti, in data de 19 noiembrie, si gaseste programul de masterat ideal pentru tine!
Sunt disponibile oportunitati de burse.
Inregistrarea la evenimentul Access Masters este gratuita.
FNTM partener media.
Mai multe detalii...

Conferinta-Dezbatere: Solutii pentru reducerea birocratiei in administratia publica prin e-guvernare si inovare | 8 noiembrie


In 8 noiembrie¬†la Bucuresti are loc¬†Dezbaterea Na»õionala¬†‚ÄěEliminarea Birocratiei prin e-Guvernare si Inovare in Avantajul Cetatenilor‚ÄĚ, editia a II-a. Organizatorii¬†aduc in atentia factorilor de decizie cele mai bune practici si solutii de utilizare a realizarilor din domeniul TI&C, inclusiv a tehnologiilor de identitate si semnatura¬†electronica¬†extinsa, in administratia publica.
Mai multe detalii...

Urmareste-ne cu un Like pe Facebook! 
Facebook.com/FNTM.RO  
Facebook,
Facebook,
YouTube,
YouTube,
Twitter,
Twitter,
LinkedIn.
LinkedIn.
Clubul de afaceri FNTM

Telefon: 0723.186.028
Share
Tweet
Forward
FundaŇ£ia NaŇ£ionalńÉ a Tinerilor Manageri¬†

Email: info@fntm.ro
Web-site: www.fntm.ro
Adresa:¬† Dumbrava RoŇüie 2, BucureŇüti, Rom√Ęnia

unsubscribe from this list    update subscription preferences