Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Newsletter 18 octombie 2016 ūüď® Evenimentele IT si de business ale momentului | Fintantari | Code Week Romania |Summit dedicat Diasporei - Repatriot |GPeC - Gala Premiilor eCommerce 14-11-2016
*|MC:SUBJECT|*
Deschideti acest email in browser
A inceput Code Week Romania: evenimente de programare si competente digitale gratuite! 

Evenimente Gratuite la Code Week Romania in perioada 15 - 23 octombrie, cand milioane de copii, tineri, adulti, parinti, cadre didactice, antreprenori si decidenti politici se reunesc la cea de-a patra editie Europe Code Week pentru a invata mai multe despre programare si alte competente digitale - la evenimente, in sali de clasa, in biblioteci din toata Europa si nu numai. Peste 7.000 de evenimente de programare si competente digitale au fost deja adaugate pe harta Code Week.
Descopera detalii...

Ultimele 2 zile pentru a completa formularul Asociatiei Techsoup: o noua editie ONG Online! 

Asociatia Techsoup Romania este cel mai mare centru de resurse de tehnologie si invatare pentru ONG-uri - www.techsoup.ro. Asociatia creeaza pentru comunitatea de ONG-uri din Romania experiente de invatare a tehnologiei, relevante: de la marketing online si resurse gratuite de servicii cloud, la programe profesionale pe care le folosim zi de zi in munca noastra.
Te invitam sa completezi, pana pe 19 octombrie, formularul despre ce webinarii si traininguri in tehnologie ti-ar fi de folos tie si organizatiei tale pentru anul viitor.
Completeaza formularul...

Marius Bostan va vorbi pe 19 si 20 octombrie la CEE Entrepreneurship Summit 2016 - Bucuresti


Marius Bostan, initiatorul proiectului Repatriot si membru fondator al FNTM, va tine doua prezentari, pe 19 si 20 octombrie, in cadrul CEE Entrepreneurship Summit 2016 - Bucuresti. In 19 octombrie va vorbi la Sesiunea speciala Migratia si impactul acesteia asupra economiei, iar pe 20 octombrie la CONFERINTA 1 - Tehnologii disruptive. Transformarea digitala.
Mai multe detalii...

Repatriot | Imagini si VIDEO de la editia I a Business Summit - Impreuna pentru Romania, eveniment dedicat Diasporei

In perioada 6-9 octombrie, la Bucuresti si in Delta Dunarii, 100 de antreprenori de succes din Romania s-au intalnit cu 100 de antreprenori de succes din Diaspora si cu reprezentanti de varf ai autoritatilor centrale romane, alaturi de invitati de exceptie din tari care deja au gasit solutii pentru fructificarea potentialului existent in Diaspora. Evenimentul a avut loc in cadrul Business Summit - Impreuna pentru Romania, organizat de Repatriot - RBL.
Mai multe detalii si inregistrarea video a Summitului

Conferinta ecoMEDIA 2016 Iasi: The Future of Education 

Conferinta ecoMedia Iasi (20 noiembrie - 2 decembrie) isi propune sa acopere un spectru larg de roluri ale TIC, prin discutii ce vor cuprinde nevoile, strategiile, politicile si bunele practici ale aplicatiilor TIC, limitarile si provocarile de integrare in elemente educationale prin prezentarile cercetarilor in implementarea si managementul educatiei in toate activitatile educationale.
Mai multe detalii...

Liderul mondial in organizarea evenimentelor MBA One-To-One se intoarce la Bucuresti 

Prestigioasa diploma MBA este cheia ta pentru o schimbare de cariera, pentru o pozitie de top management si pentru o crestere medie a salariului de 100%*. Reteaua extinsa de profesionisti cu gandire similara, oferita de catre experienta MBA, iti va largi perspectivele de cariera si oportunitatile de afaceri.
Mai multe detalii si inscriere...

Premiera GPeC: o zi de E-Commerce si Online Marketing in exclusivitate cu Bryan Eisenberg


GPeC - Gala Premiilor eCommerce aduce pentru prima data in piata de e-commerce din Romania conceptul ‚ÄúAll Day Special Guest Event‚ÄĚ, dedicand o zi de eveniment exclusiv lui Bryan Eisenberg, ‚ÄúGuru in User Experience‚ÄĚ.
Inscrierile la GPeC Summit, din 16-17 Noiembrie, sunt in plina desfasurare si se pot face pe website-ul evenimentului la www.gpec.ro. Pana pe 27 octombrie, doritorii pot achizitiona biletele de acces la un pret semnificativ redus prin oferta early-bird.

Mai multe detalii...

Different City - Smart City: noi oportunitati de afaceri si dezvoltare. Conferinta si Expozitie Internationala


Different City - Smart City este unul dintre cele mai importante evenimente din Europa de Est, care va reuni principalii actori implicati in crearea oraselor inteligente: mediul academic, companii furnizoare de solutii, institutii si companii publice precum si autoritatile publice locale.
Evenimentul se desfasoara in 3 si 4 Noiembrie 2016, la Hotel Novotel, Bucuresti, si are in componenta: conferinta, expozitie, workshop si eveniment de networking.

Mai multe detalii...

Traininguri Formare Culturala: octombrie - noiembrie 2016


Ideile bune nu sunt suficiente: Inscrie-te la trainingurile "Formare Culturala". Sesiunea din toamna 2016 desfasoara 4 traininguri, la Bucuresti, in cate o zi de sambata, din 15 octombrie pana pe 5 noiembrie, pe domeniile:
‚ÄĘ economia artei
‚ÄĘ management cultural
‚ÄĘ cereri de finantari pentru proiecte culturale
‚ÄĘ antreprenoriat in industrii creative.
Participarea la aceasta sesiune de traininguri este gratuita datorita unei co-finantari din partea Ministerului Culturii.

Inscrie-te pentru a participa gratuit...

Ultimele zile de inscriere la InnoApps Challenge: Smart Cities 

InnoApps Challenge este singura competitie pan-europeana pentru dezvoltarea unor aplicatii inovatoare pentru SmartCities, organizata de European Young Innovators Forum - EYIF in parteneriat cu Huawei. InnoApps incurajeaza tinerii sa construiasca solutii inovatoare pentru imbunatatirea incluziunii sociale si pentru a favoriza dezvoltarea unor ecosisteme de inovare descentralizate in Europa. In acest an, tema competitiei este pe IoT (internet of things).

Inscrieri pana pe 25 octombrie 2016.
Mai multe detalii...

Diaspora Start-up a fost lansat: 40.000 de euro pentru romanii din strainatate care vor deschide o afacere in Romania 

Ministerul Fondurilor Europene impreuna cu Ministerul Afacerilor Externe, prin DPRRP,¬†au deschis pe 12 octombrie 2016 apelul pentru Programul ‚ÄěDiaspora Start-up‚ÄĚ, cu o alocare de 30 milioane euro din POCU 2014-2020.
Programul este destinata romanilor din Diaspora si celor reintorsi recent, care intentioneaza sa lanseze o afacere in Romania incepand cu anul 2017.
Detalii despre etapele apelului...

Urmareste-ne cu un Like pe Facebook! 
Facebook.com/FNTM.RO  
Catalogul surselor de finantare ADR Centru pentru octombrie 2016
Consultati Catalogul surselor de finantare oferit de ADR Centru pentru luna octombrie 2016. Catalogul contine patru sectiuni adresate societatilor comerciale, autoritatilor publice, organizatiilor neguvernamentale si universitatilor.
Facebook,
Facebook,
YouTube,
YouTube,
Twitter,
Twitter,
LinkedIn.
LinkedIn.
Clubul de afaceri FNTM

Telefon: 0723.186.028
Share
Tweet
Forward
FundaŇ£ia NaŇ£ionalńÉ a Tinerilor Manageri¬†

Email: info@fntm.ro
Web-site: www.fntm.ro
Adresa:¬† Dumbrava RoŇüie 2, BucureŇüti, Rom√Ęnia

unsubscribe from this list    update subscription preferences