Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Mugurel Stan oferă coaching pentru 6 persoane prin Programul “Executive and team coaching” 05-07-2017

Urmărește-ne cu un Like pe pagina FNTM de Facebook, AICI.


Începând cu luna iulie 2017, coach Mugurel Stan și Fundația Națională a Tinerilor Manageri - FNTM desfășoară Programul “Executive and team coaching”, prin care sunt oferite câte 5 ședințe de coaching, pentru 6 persoane.


Mugurel Stan, COACH în Programul “Executive and team coaching”
 


Mugurel STAN este coach profesionist internațional absolvent al Coaches Training Institute din SUA (CTI) în programul de formare Co-active coaching. 
 

CTI este un lider al industriei de coaching de peste 20 de ani. Sistemul are cele mai riguroase standarde de formare și traineri cu un înalt nivel de profesionalism. În toată această perioadă CTI a format peste 35.000 de coachi în întreaga lume.  

Manualul de formare al CTI a fost numit de către  Stephen Covey autorul celebrului “Seven Habits” drept “biblia coachingului”.

 

Mugurel Stan a studiat alături de coachi din întreaga lume, care lucrează pentru IBM, Google, Airbus, Young&Rubicam, FCB Global sau Adidas și a avut drept profesori coachi și traineri de prestigiu precum: Alex Verlek van Tienhoven din Olanda, Anne Eggen-Johansen din Norvegia, Sandra Richardson din UK, Anat Treister Goren din Israel sau Elisabeth Woodbridge USA.

Are o experiență importanță în coaching individual sau în coaching de echipă, lucrând în companii de servicii, advertising, contabilitate și consultanță financiară, cu persoane de nivel executiv sau lideri din administrație, mediul academic, business sau politic.

 

Life purpose: “I am your friend reminding you how to live your life as a gift from God.

 

Mugurel Stan poate fi urmărit pe pagina de Facebook și pe pagina de Linkedin.


Participanții la Programul “Executive and team coaching” oferit de Mugurel Stan si FNTM


În urma formularelor de aplicare primite în lunile aprilie - mai 2017, dintre aplicanți, proprietari de afaceri sau manageri din rețeaua FNTM și Repatriot, Mugurel Stan a selectat 6 persoane care vor beneficia de ședințele de coaching:
 

• Burduhos Daniel - Tehnic Bistrița, domeniul telecomunicații, Bistrița, Bistrița-Năsăud

• Eduard Iancu - ESUDUT TDS SRL, domeniul Construcții, București

• Popa Constantin - SC Vitoșa SRL, domeniul Panificație, Tălmaciu, Sibiu

• Gabriela Lucaci-Mazur - GS Career Consult, domeniul Recrutare, Cracovia, Polonia

• Marcu Dragoș - Juridic/ Turism, București

• Nicu Știrbeț - Complexul etno-cultural Valeni/ S.C.Rumix Stil Moldova S.R.L., domeniul turismului, UK - Republica Moldova.
 

Pe parcursul Programului “Executive and team coaching” vor fi sesiuni individuale de coaching, față în față sau prin Skype, în funcție de localizarea participantilor, lucrări în echipă și mici sarcini individuale pe care participanții le vor împărtăși între ei.
 

Succesul Programului și progresul fiecăruia dintre cei selectați va depinde de cât de mult va fi dispus fiecare să își atingă potențialul de învățare și de dezvoltare.
 

Mugurel Stan: Sunt foarte bucuros să fiu liderul acestui program și aștept cu nerăbdare să trecem împreună prin această experiență pe care ne-o dorim să fie plină de bucurie și de învățare profundă și pe care o vom crea împreună în acest fel! Răspândirea noastră geografică este semnificativă, venim din Abardeen, Bistrița, București, Cracovia și Talmaciu însă sunt convins ca aceast lucru nu ne va împiedica să comunicăm și să ne putem întâlni virtual. 

Înarmați-vă cu "mintea începătorului”, fiți deschiși la surprize și experiențe nebănuite de învățare. Respectati 1000% fiecare persoana din aceasta comunitate si puneti pret pe fiecare litera scrisa de catre voi sau de catre ceilalti. Voi insiva reprezentati prima si cea mai puternica resursa de invatare!
 

Ii felicităm pe cei selectați în Programul “Executive and team coaching” și suntem convinși că va fi o experiență plină de lucruri noi și de învățare profundă, creată împreună cu Mugurel Stan.
 

Despre Mugurel Stan și activitatea sa puteți afla urmărind cu un Like pagina de Facebook și pagina de Linkedin.