Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Misiune economică la București, organizată de Banca de Dezvoltare a Qatarului - 30/31 Octombrie 02-10-2017

Urmărește-ne cu un Like pe pagina FNTM de Facebook, AICI. 

Banca de Dezvoltare a Statului Qatar va organiza la București o Misiune Economică împreună cu Consultanta de Dezvoltare Internațională, Georgeta Argeșanu. Misiunea se va desfășura în perioada 30 și 31 Octombrie 2017, la Hotel Marriott. 

 

Pe 30 octombrie, de la 9.00 la 10.30, va avea loc o prezentare a oportunităților și a mediului de afaceri din cele două țări. După această introducere, firmele românești vor avea posibilitatea să întalnească potențiali parteneri de afaceri din Statul Qatar, în cadrul unor întâlniri dedicate și a unor momente de networking.

 

Cele 10 firme din Qatar care vor veni la București activează în sectoarele: medical, petrol și gaze, mase plastice, ambalaje, confecții metalice, produse electrice și agricultură.

 

Aceste firme caută atât parteneri comerciali pentru produsele lor, cât și producători români pentru import produse sau subcontractare de producție. Întâlnirile B2B, de aproximativ 1 oră fiecare, vor avea loc pe 30 octombrie, după conferință, și pe 31 octombrie.


In afara acestor intalniri individuale, aveti de asemenea posibilitatea de a intalni echipa Bancii de Dezvoltare a Qatarului care doreste sa discute cu toti partenerii care au proiecte de dezvoltare si investitie in si dinspre QATAR. 

 

Pentru a participa la misiunea economică, vă rugăm să completați formularul de înscriere accesând linkul de mai jos. Participarea este gratuită, dar înscrierea este obligatorie.

 

Vă rugăm să vă înscrieți AICI.

 

Prezentările și discuțiie vor avea loc în limba engleză, dar există posibilitatea de a beneficia de un traducător.

 

Atașate sunt documente cu mai multe detalii despre agendă și firmele participante din Quatar.