Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Marturii de la Conferinta Finala de Diseminare RURAL-Anterprenor 31-05-2012

In data de 19 mai 2012 a avut loc Conferinta Finala de Diseminare din cadrul proiectului RURAL-Antreprenor, implementat de Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri in perioada iunie 2010 – mai 2012.  In cadrul conferintei, peste 300 decursanti ai Componentei e-Learning a proiectului, din 23 de judete ale tarii, au primit diplomele de absolvire pentru cursurile de instruire urmate. 

 
Aceasta Componenta importanta a Proiectului a avut ca scop dezvoltarea culturii antreprenoriale si imbunatatirea abilitatilor, cunostintelor si comportamentului managerial pentru intreprinzatorii din mediul rural, oferind, in acest sens, 7 module de formare profesionala (Firma si mediul economic, Antreprenoriat si inovare,  Managementul afacerii, Marketingul afacerii, Finantele si contabilitatea afacerii, Comunicare si negociere, IT pentru afaceri).
 

Toate materiile din acest curs de management si de antreprenoriat m-au ajutat sa cunosc mai bine clientul si sa stiu exact cum trebuie sa il citesc. (…) M-au invatat cum sa abordez mai bine un client si sa am rabdare sa il cunosc.

 
Gabriela Ghiulea – cursant RURAL-Antreprenor,
organizator evenimente
 
Cel mai important lucru pe care l-am învatat in urma parcurgerii acestui curs este ca degeaba faci un lucru dac nu stii si îl promovezi si sa incerci sa te faci cit mai înteles, si pui la dispozitia celor din jur ceea ce faci tu din suflet.
Oana Parvan - cursant RURAL-Antreprenor,
detine o afacere cu costume populare
 
Conferinta s-a adresat in primul rand beneficiarilor proiectului, precum si tuturor celor interesati de activitatea FNTM si de a intra in contact cu o comunitate extinsa de antreprenori. In cadrul evenimentului au fost prezenti peste 20 de experti romani si straini, antreprenori, profesori, consultanti si personalitati locale, pentru a marca finalul proiectului si a discuta perspectivele de viitor ale cursantilor.  De asemenea, participantii au putut fi informati despre noi initiative ale Fundatiei Nationale a Tinerilor Manageri si au putut aplica pentru a deveni membri ai organizatiei. Au fost difuzate episoade din emisiunea “A face afaceri”, realizata in colaborare cu postul TVR1, care prezinta 10 povesti de succes despre afacerile beneficiarilor RURAL-Antreprenor.
 
Evenimentul la care am participat sambata si oamenii care s-au implicat in derularea acestui proiect mi-au umplut inima de bucurie si mi-au dat certitudinea ca Romania are sanse sa traverseze cu bine aceste vremuri tulburi din punct de vedere economic. (…) Ceea ce faceti dumneavoastra - cei de la FNTM - este sa luati masurile corecte necesare pentru "diseminarea" cunostintelor necesare pentru castigarea traiului zilnic.
 

 

Testimonial Iosif Kiss – participant la conferinta

 

 
Ma incearca sentimentul ca am crescut in valoare in urma acestui curs si vreau sa multmesc consultantilor pentru efortul pe care l-au facut, o echipa mare pe care o vedem destul de rar, dar prin interfata consultantilor regionali am vazut-o destul de des, sunt aceia care au adaugat valoare noua, eu as zice 50% am crescut in urma acestor cursuri, si le multumesc.
Ioan Chitic, cursant RURAL-Antreprenor,
detine o branzarie

 

RURAL-Antreprenor este un proiect implementat de Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri - FNTM (www.fntm.ro), in calitate de lider al consortiului, in parteneriat cu organizatiile S.C. SIVECO Romania SA (www.siveco.ro), PROJOB GmbH din Germania (www.projob-weiden.de), Formastur SA din Spania (www.formastur.es) si Asociatia Euro<26 (www.euro26.ro). Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, „Investeste in oameni!”.

 

   
Pentru mai multe imagini puteti accesa pagina de Facebook a RURAL-Antreprenor,
http://www.facebook.com/RURAL.Antreprenor si situl http://www.ruralantreprenor.ro